Arama
Arama Sonuçları
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
KEAH'ta değişim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastane çevresinde gerçekleştirilen çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. 30 Aralık 2023 tarihinde başlatılan iyileştirme çalışmalarıyla hastaların ve yakınlarının daha konforlu bir ortamda hizmet alabilmeleri hedeflendi.
Sanayi esnafı, genç yaşta hayatını kaybetti...
Genç sanayi esnafı, hayatını kaybetti.
Daday'da yangına giderken kaza: 1 ölü
Kastamonu'nun Daday ilcesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
İkinci el otomobiller çakıldı! Bakan var alan yok...
İkinci el otomobillerde fiyatlar düşüyor...
Selzede mesire alanı yeniden doğaya kazandırılacak
Bozkurt ilçesinde, 11 Ağustos sel afetinde zarar gören Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Mamatlar Mesire alanında tamirat, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Tuşlu telefon satışlarında sıra dışı artış!
Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı.
Erdoğan'dan kira ve konut açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası programında konuştu. Erdoğan, deprem yasasının meclise geleceğini belirterek, kira ve konut fiyatlarındaki artışa ilişkin açıklama yaptı.
TAŞINIR MAL SATIŞ İHALESİ İLANI
ABANA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Deprem bölgesinde belirsizlik sürüyor
6 Şubat’ta art arda meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen sanayi tesislerinin durumu ile ilgili belirsizlik sürüyor.
'Aile ve Gençlik Bankası' kuruluyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Gençlik Bankasıyla ilgili, “Seçim vaatlerimizden biri buydu. Bu konuda da çalışmalara başladık. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmaları başlattık" dedi.
Silikon Tabancası ile Yapabileceğiniz 10 Pratik Tamirat
Evde ya da iş yerinde küçük tamiratlar ve onarımlar için sıklıkla başvurulan araçlardan biri silikon tabancasıdır.
KIRICILI ESKAVATÖR KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
BOZKURT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Maslak Sanayi Sitesi'ne ortaklık için son 1 ay
Yapılan duyuruda, kooperatife üyelik başvurularının 29 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği kaydedildi.
Bu sene denizde mezgit ve hamsi var
Av sezonuna sayılı günler kala balıkçılar son hazırlıklarını tamamlıyor
KEAH'ta başarılı operasyon: Bitkisel hayata girebilirdi, akşamına yürüdü
KEAH'ta 47 yaşında bir hastaya yapılan, bir kalp krizi ile oluşan ama hastayı bitkisel hayata bile sokabilecek zorlukta olan operasyonda hasta, akşamında yürütüldü.
Çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Metal Sanayi Sitesi'nde yürütülen asfalt çalışmalaırnın büyük ölçüde tamamlandığını açıkladı. Başkan Kavaklıgil açıklamasında, bölge esnafının işyerleri önünde revize işlemlerinin de başladığını açıkladı.
Fahiş kiraya ceza kapıda! 1 Eylül’de başlıyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan yasal çalışmayla vatandaş yüksek kiraya mahkûm edilmeyecek, kiracıya tahliye zorbalığı son bulacak. Yüksek kiraya 'haksız kazanç' cezası geliyor. 1 Eylül itibarıyla da hem kiracı hem ev sahipleri arabulucuya gidebilecek.
Site aidatlarına düzenleme gündemde
Site aidatları, son dönemde gündemden düşmeyen başlıklardan biri. Bazı sitelerdeki aidatlar, kira artış oranlarını geçmesi nedeniyle dikkati çekiyor. Fahiş aidat artışının önüne geçmek için yeni bir düzenlemenin hazırlığı yapılıyor. Üç bakanlık tarafından yürütülen çalışmada, yasal çerçeve oluşturuldu. Çalışma, Meclis'e sunulacak.