Arama
Arama Sonuçları
Çember daralıyor 81 ilde operasyon!
Son dakika haberi: 81 ilde 4 gündür devam eden Çember Operasyonlarında 3 bin 765 firari yakalandı.
Yerlikaya: ‘Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar!..’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”
Bomba iddia! Türkiye’ye kaçan Rus bilgisayar korsanları dolandırıcılığa başladı
İngiliz Financial Times gazetesinden bomba iddia: “Rusya lideri Vladimir Putin’in Ukrayna Savaşı yüzünden zorunlu askerlik emir vermesi üzerine bir sürü Rus bilgisayar korsanı Türkiye’ye kaçtı.”
Çalıntı altınlar artık kuyumculara satılamıyor
Art niyetli bir insan bir kuyumcuya herhangi bir ürünü satmaya çalıştığı zaman anında resimleri ve bilgileri, bizim bu kanalımız sayesinde diğer ilçelere de hemen yayılıyor
Çalıyorlar ama satamıyorlar
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası (AKSO) Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin Sönmez, kuyumcular arasında kurdukları iletişim ağı ile Ankara’daki kuyumcuları tek bir havuzda topladıklarını belirterek, “Mamak ilçesinde art niyetli bir insan bir kuyumcuya herhangi bir ürünü satmaya çalıştığı zaman anında resimleri ve bilgileri, bizim bu kanalımız sayesinde diğer ilçelere de hemen yayılıyor” dedi.
Kastamonu'da kart hırsızları yakalandı
Kastamall AVM'de açıktan hırsızlık yaparak bir kadın şahsın kredi kartını çalan ve farklı iş yerlerinde temassız işlem yapan 3 şahıs Saraçlar Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Kastamonu'da kart hırsızları yakalandı
Kastamall AVM'de açıktan hırsızlık yaparak bir kadın şahsın kredi kartını çalan ve farklı iş yerlerinde temassız işlem yapan 3 şahıs Saraçlar Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Dolandırıcıların yeni yöntemi! QR kodlara dikkat…
Dolandırıcıların, insanların vakit geçirmeyi sevdikleri alanlardaki QR kodları zararlı bağlantı yüklü QR kod ile değiştirdikleri belirtildi.
Jandarma Teşkilatı 184 yaşında
Toplumun huzur ve güvenliği için çalışmalarını gözler önüne seren Jandarma Teşkilatı, 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
Dört sosyal medya devi AB'ye şikayet edildi
Avrupa ülkelerindeki tüketici dernekleri, Instagram, YouTube, TikTok ve Twitter'ı kripto varlılar hakkında yanıltıcı tanıtım yaptıkları gerekçesiyle Avrupa Birliği'ne (AB) şikayet etti.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
Orman teşkilatı, savcılarla koordinasyon toplantısı yaptı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü bağlı İnebolu, Bozkurt ve Çatalzeytin İşletme Müdürlükleri; İnebolu Cumhuriyet Başsavcısı Alperen Ertürk başkanlığında, Cumhuriyet Savcıları Furkan Çekik ve Gürkan Beşli ile orman işletme müdürlükleri yönetim kadrosu ile adli kolluk amiri sıfatı ile işletme Şefleri ve adli kolluk görevlisi sıfatıyla orman muhafaza memurları ile birlikte koordinasyon toplantısı düzenlendi.
Konutta 'çat-kapı' haciz yapılamayacak
Adalet Bakanlığı 7’nci Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Yargı paketine göre, konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak. Konutlarda yapılacak hacizler bakımından; icra müdürünün verdiği haciz kararının ancak "hakim onayından geçtikten sonra" yerine getirilebilmesi sağlanacak.
Cumhuriyet Meydanı’nda anlamlı stant
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde toplumsal farkındalığın arttırılması ve Kadın Acil Destek (KADES) Uygulamasının tanıtımına yönelik olarak, Kastamonu Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü’nün katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda stant açıldı.
“En büyük mücadele toplumu bilinçlendirmek”
Vali Avni Çakır, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları ve öğrencileri bilgilendirmeye devam eden Narko Tır’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konuyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Vali Çakır, Narkotik suçlarla mücadele de en büyük mücadelenin toplumu bilinçlendirmek olduğunu vurguladı.
“İnsanca bir yaşam otizmlilerin hakkıdır!”
İstanbul-Büyükçekmece’deözel bir bakım merkezinde kalan 20 yaşındaki otizmli Mehmet Eres’in kötü muamele ve işkence nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi. Eres’in şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, Kastamonu Özel Bireyler Derneği tarafından da konuyla iglili olarak Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklamayı yapan Kastamonu Özel Bireyler Derneği Başkanı Huriye Boyraz; “Otizmli M.E.'nin bakımevinde yaşadığı şiddetin ardından hayatını kaybetmesi çocuklarımızın insan yerine konulmadığının göstergesidir. Bu olaya sessizce tanık olmuş kişilerin yargı önünde hesap vermesini ve tüm suçluların cezalandırılmasını istiyoruz. İnsanca bir yaşam otizmlilerin hakkıdır!” ifadelerine yer verdi.
Narkotik Şube sahnede
Tosya ilçesinde düzenlenen 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinde sahneye çıkan polis ekipleri, alanı dolduran binlerce vatandaşı uyuşturucu ile mücadele konusunda uyardı.
“Bir an önce çözüm bulunsun”
Çocukların öğrenim gördüğü bir dönmede kaçak göçmenlerin Kuzeykent Ortaokulu Spor Salonu’nda tutulmasına tepki gösteren Zafer Partisi İl Başkanı Özcan Büyükşen; “Kuzeykent Ortaokulu’ndaki bu garabet duruma bir an önce başka bir çözüm yolu bulmalarını bekliyoruz” dedi.
Kastamonu'da suçlulara göz açtırmadılar
Uzman personelden oluşan Jandarma Dedektifleri 2021 yılı içinde Kastamonu'da çok sayıda olayı aydınlattı.