Arama
Arama Sonuçları
Baş belası ile mücadele sürüyor!
Kastamonu ve Samsun başta olmak üzere kahverengi kokarcalar Karadeniz'de tam bir baş belası haline geldi. Samsun’da ‘Kahverengi Kokarca Eylem Planı’ kapsamında zararlı böcek ile mücadele çalışmaları sürüyor.
Pazarın rekorunu bamya kırdı
Açıksöz Gazetesi olarak Olukbaşı mevkiinde kurulan Cuma Pazarının nabzını yokladık.
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri
Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 10.373 TL
Türk-İş, 4 kişilik ailenin haziran ayında gıda harcaması tutarının (açlık sınırı), 10 bin 373 TL olarak hesaplandığını açıkladı.
Kastamonu'da tarım stratejisi değişiyor
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile yapılacak planlı ekimle her ilde çiftçiler, planlanan ürünü ekecek.
Uzmanlar yaz alerjisi için uyardı
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yaz alerjisi yaşayan insanların sayısında da artış gözlemlenmeye başlandı.
Renkleri tezgahı süslese de fiyatlar cep yakıyor
Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla yaz meyveleri de yavaş yavaş tezgahlara inmeye başladı. Fiyatları 30 TL bandında olan yaz meyvelerinin fiyatlarının önümüzdeki ay içerisinde 15 lira bandında seyredeceği kaydedildi.
Kastamonu'da yaz meyveleri tezgaha indi
Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla yaz meyveleri de yavaş yavaş tezgahlara inmeye başladı. Fiyatları 30 TL bandında olan yaz meyvelerinin fiyatlarının önümüzdeki ay içerisinde 15 lira bandında seyredeceği kaydedildi.
Öğrenciler ve Jandarmadan işbirliği
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, köy okulunda çevre temizliği yaparak büyüdüğünde öğrencilerin yemesi için meyve fidanı dikti, ayrıca okul bahçesinde basketbol ve voleybol sahalarını yenileyerek öğrencilerle birlikte maç yaptı.
Haziran ayında hangi sebze ve meyveler yenir ? Haziran ayında sebze ve meyveler nelerdir ?
Haziran ayında sağlıklı yiyeceklerin başında meyve ve sebzeler geliyor. Peki haziran ayında hangi meyve ve sebzeler yenir ? Detaylar haberimizde...
ŞEFTALİ KABUĞUYLA MI YENİLMELİ KABUKSUZ MU?
Yaz aylarının en sevilen meyvelerinden biri olan şeftali nasıl yenmeli? Sofralarda, tatlılarda ve içeceklerde sevilerek kullanılan şeftalinin kabuğunu yemek sakıncalı mı değil mi, detayları aşağıda...
ŞEFTALİNİN FAYDALARI NELERDİR, NASIL SEÇİLİR? İŞTE ŞEFTALİNİN 10 ŞAŞIRTICI YARARI
Şeftali neye iyi gelir, faydaları nelerdir? Şeftali nasıl seçilir ve nasıl saklanır? İşte, yemeye doyamayacağınız şeftalinin 10 şaşırtıcı faydası:
Hangi besin kaç kalori ? Meyve, sebze, et, kuruyemiş Kalori hesabı nasıl yapılır ?
Kilo vermek, mevcut kiloyu korumak, vücudun görevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için gün içinde tüketilen besinlerin kaç kalori olduğu çok önemlidir. Meyve, sebze, et, kuru yemiş vs gibi günlük hayatta en çok tükettiğimiz besinlerde bulunan kalorilerinin sizin için derledik