Arama
Arama Sonuçları
Tintin, apar topar Kastamonu’yu terk etti!
Yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu’da başlatılan elektrikli ulaşım araçları uygulaması Tintin’in scooterları son dönemde kullanmak isteyenler tarafından bulunamıyor.
Tosyalı firmadan müthiş icat!
Elektrikli scooter'ı güneş enerjisi ile çalışır hale getirdi, pil ömrünü 8 yıl uzattı
Başkan Civelek, Atlı Turizm ziyaretçilerine seslendi
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay Atlı Turizm Merkezi hizmetlerinin ücretleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Çoğu hizmetin üvretsiz bazı hizmetlerin ise uygun bir tutar olduğunu belirten Başkan Civelek açıklamasında; "Bu kadar ücretsiz aldığınız hizmetler yanında bu piknik kamelya ücretlerini ödemeniz, hatta teşvik amaçlı özverili personelimizi bahşiş ile ödüllendirmeniz bir şeref olacaktır" dedi.
Kastamonu’da bin kitap kurdu yarıştı
Türkiye Gençlik Vakfı’nın projesi “Kitap Kurdu Yarışması” 111 bin 505 başvuruyla rekor bir kitap yarışmasına imza attı. Yarışmada ortaokullu genç kitap kurtları ter döktü.
Emniyet kemeri takmadan yolculuk yapılamayacak
Otobüs, minibüs ve taksilerde “çocuk bağlama sistemleri” zorunlu hale getirildi. Bu araçlarda tüm yolcular emniyet kemeri takmadan harekete izin verilmeyecek. Motosiklet, bisiklet ve scooter kullananlar ise gece ‘reflektif yelek’ giyecek.
Garanti belgesinde karekod dönemi
Ticaret Bakanlığı tüketiciyi korumak için garanti belgesi yönetmeliğinde değişikliğe gidecek. Hazırlanan yönetmelik taslağına göre, garanti belgesi elektronik ortamda karekod formatında verilebilecek. Garanti belgesi ile satılması zorunlu ürünler listesine de yenileri eklenecek.
Tintin’e ilgi büyüyor
Türkiye'nin birçok ilinde kullanılmaya başlayan scooter uygulaması, Kastamonu'da da hizmet vermeye devam ediyor. Her geçen gün vatandaşlar tarafından da ilginin arttığı ve kullanımının yaygınlaştığı tintin scooter; şehir içi ulaşımda büyük bir kolaylık sağlıyor.
Deniz Feneri, 37 çocuğun dileklerini yerine getirdi
Deniz Feneri Derneği tarafından 2003 yılından bu yana devam eden '1001 çocuk 1001 dilek' projesi kapsamında İhsangazi Kanlıgöl İlkokulu’ndaki 37 çocuğun dilekleri yerine getirilerek teslimleri yapıldı. Programa İhsangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Kılıç, Deniz Feneri İl Temsilcisi Halit Bitkin, okulda görevli öğretmenler ve Deniz Feneri gönüllüleri katıldı.
İlimize de giriş yaptı!
Türkiye'nin bir çok ilinde kullanılmaya başlayan scooter uygulaması, Kastamonu'da da hizmete başladı. Güvenlik açısından bir çok tartışmaya sebep olan fakat vatandaşlar tarafından da ilgi duyulan uygulama; şehir içi ulaşımda büyük bir kolaylık sağlarken, diğer taraftan da güvenlik zafiyeti de bulunuyor.
Motosiklet hırsızlığı
Kuzeykent Mahallesi'nde hırsızlar, motosiklet çaldı.