Arama
Arama Sonuçları
Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu Kadınlar da Önemli Rol Aldı
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu kadınlar da yer aldı.
"Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Kastamonu Halkbank yeni şube açıyor
Kastamonu Halkbank büyüyor. Kastamonu Halkbank Salıpazarında "İstiklal Yolu" şubesini açıyor
Bekir Hoca için mevlit okunacak
Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Dr. Bekir Mete Oymak için 4 Ağustos Cuma Günü akşam namazına müteakip Salıpazarı Hacı Nimet Darende Camii'nde mevlidi şerif okunacak.
Modifiye araçlar TOGG’un etrafında şov yaptı
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, modifiye araç etkinliği gerçekleştirildi.
Cuma’ya kadar sürecek
Karadeniz’de gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Soğuk havanın cuma gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor.
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
Şehrin altyapısı değişmeli mi?
3 Eylül günü Kastamonu’da meydana gelen aşırı yağış nedeniyle caddeler ve sokaklar göle döndü. Kastamonu Belediyesi ekipleri ise gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, yaptığı açıklamada; "Kastamonu'nun altyapısının değişmesi gerektiğini, ancak bu sorunun 50 yıllık bir problem olduğunu ve bu problemin 3 yılda çözülme ihtimalinin olmadığını vurguladı. Şehrin altyapısının, Belediye bütçesiyle yapılmasının mümkün olmadığını da dile getiren Vidinlioğlu, fon ya da hükümet tarafından destek verilmesiyle bu sorunun çözüleceğini söyledi. Peki vatandaşlar şehrin altyapısının değiştirilmesini istiyor mu? Detaylar haberimizde...
35 yıldır sokak sokak gezip ekmek parasını bıçak bileyerek çıkartıyor
Kastamonu’da 35 yıldır bıçak bileyerek yaşamını idame ettiren 68 yaşındaki Ahmet Terzi, mahalle mahalle gezip ekmek parasını bilek gücüyle çıkartıyor. Yaşlı adam, bıçak bileyerek elde ettiği gelirle torununun eğitimine katkı sağlıyor.
'Vatandaş, pazara gelmeye çekiniyor'
Yaz aylarının da gelmesiyle birlikte pazar ürünlerinde düşüş gözleniyor.