Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
"Uyarıyoruz! Türkiye'yi etnik cehenneme çevirmeyin"
Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin Zafer Partisi’nin görüşlerini aktardı. Batur açıklamasında Filistin ve İsrail arasındaki gerilimi vurgulayarak;" Benzer olaylar bizim topraklarımızda da olmakta ve gelen sığınmacı ve kaçaklardan dolayı hızla ülkemizin demografik yapısı değiştirilmek istenmektedir.Buradan tekrar uyarıyoruz.Çok ama çok hızlı bir şekilde ülkemizde bulunan sığınmacı, Afgan ve kaçaklar güvenli yollarla ülkelerine gönderilmelidir. Uyarıyoruz; ülkeyi etnik bir cehenneme çevirmeyin" dedi.
Suriye'den Türkiye'ye şehit ateşi düştü: "Görevini çok seviyordu"
İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevliyken geçici olarak Suriye Görev Gücünde görevlendirilen polis memuru Hüseyin Şimşek, teröristler tarafından açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidin İzmir'deki evine bayrak asılırken, evin önünde taziye çadırı kuruldu.
Suriye’de Arap aşiretleri PKK/YPG mevzilerini vurdu
Suriye’nin kuzeyindeki Halep'e bağlı Münbiç'te Arap aşiretleri, terör örgütü PKK/YPG mevzilerini füzelerle vurdu.
Avrupa ülkesinde emsal çalışma: Ev kiraları 3 yıl dondurulacak
41.6 milyon hanenin yüzde 60’ının kiralık konutlarda oturduğu Almanya’da koalisyon hükümetinin büyük ortağı SDP, kiracılara “rahat nefes” aldıracak bir yasa tasarısı hazırlıyor.
Türkiye’nin en güçlü silahı, Sinop’ta test edildi
Ülkemizin uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi Siper Ürün-2’nin ilk atışlı test faaliyeti Sinop Test Merkezi’nden başarıyla gerçekleştirildi.
TEKNOFEST Roket Yarışması için geri sayım başladı
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Roket Yarışması, 17-22 Ağustos'ta Aksaray Tuz Gölü'nde gerçekleştirilecek.
Savunma sanayi gücüne güç katıyor, 170 ülkeye 230 ürün ihraç edildi!
Türkiye'nin Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk savunma sektörünün 230 farklı ürünü 170 ülkeye ihraç ettiğini belirtti.
Sonda roketi başarıyla fırlatıldı!
Türkiye'den uzay yarışında önemli hamle. ROKETSAN tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen sonda roketi İğneda'dan başarıyla fırlatıldı
MİT’ten terörist avı: 3 DEAŞ’lı terörist yakalandı
Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) istihbari ve operasyonel desteğiyle Suriye Milli Ordusu'na (SMO) bağlı yerel güvenlik güçlerince Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde düzenlenen operasyonlarda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı.
Türkiye’nin en güçlü silahı, Karadeniz’de teste çıkıyor
HİSAR-U (Siper) füzesinin bu hafta 850 kilometrelik alan içerisinde test edilmesi bekleniyor.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Şehit babasının hayalini gerçekleştirdi, üniversiteyi dereceyle bitirdi
Ankara’da MKE fabrikasında yaşanan patlamada şehit düşen Mehmet Kutlu’nun kızı Burcu Kutlu, Kastamonu Üniversitesini üçüncülükle bitirerek mezun oldu.
Rusya karıştı! Darbe girişimi...
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarında aktif rol üstlenen Rus paralı asker grubu Wagner ile Rus ordusunun yöneticileri arasında tansiyon yükseldi.
5 kişinin ölümüne sebep olan patlamada: 3 tutuklu
Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlamada 5 işçi şehit olmuştu. Patlamadan sonra gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü 'taksirle birden fazla insanın ölümüne sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.
Kızının Kastamonu’daki mezuniyetine hazırlanıyordu
Makine ve Kimya Endüstrisi’ndeki patlamada hayatını kaybeden Mehmet Kutlu’nun; Kastamonu Üniversitesi’nden mezun olacak kızı Burcu Kutlu’nun mezuniyeti için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Şehit Fethi Sekin'in intikamı 6 yıl sonra alındı
MİT, 2017'de polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
Şehit Fethi Sekin'in intikamı 6 yıl sonra alındı
MİT, 2017'de polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
Şehit Fethi Sekin'in intikamı 6 yıl sonra alındı
MİT, 2017'de polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
Sınır bölgesine roket saldırısı
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye'nin kuzeyinden YPG/PKK'lı teröristlerce 5 roket atıldı.
“Deprem sandık”
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında 5 kişinin ölümüne sebep olan patlamayla ilgili konuşan Ali Güleç, “Deprem olduğunu hissettik en başta ama deprem olmadığını anladık sonra” dedi.
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'ndaki patlamaya ilişkin taziye mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Ankara nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası nda meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlere başsağlığı diledi.
5 işçi şehit oldu!
MKE roket ve patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlamada 5 işçinin şehit olduğu öğrenildi.
MKE fabrikasında patlama!
Ankara Elmadağ’ın Tatlıca Mahallesinde faaliyet gösteren MKE roket ve patlayıcı fabrikasında sabah saatlerinde fabrikanın üretimhane bölümünde bir patlama meydana geldi.
Hatay’a şehit ateşi düştü
Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük'ün acı haberi Hatay'da yaşayan ailesine verildi. Şehit Küçük'ün ikizinin de sözleşmeli er olarak Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi açıldı
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara’nın Elmadağ ilçesinde açıldı.