Arama
Arama Sonuçları
Fırtınayla ilgili Valilikten 'son durum raporu'
Kastamonu Valiliği, 25-26 Kasım'da yaşanan fırtına nedeniyle olumsuz etkilenen bölgelerdeki çalışmaları açıkladı. Yapılan açıklamada zararların tespit edildiği ve devletin tüm vatandaşların yanında olduğu vurgulandı.
Yoldan çıkıp, bariyerlere çarptı: 1 yaralı...
Tosya ilçesinde yoldan çıkarak bariyerlere çarpan pikabın sürücüsü yaralandı.
Belediye filosuna 4 yeni araç eklendi
Pınarbaşı Belediyesi ilçeye daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna yeni araçlar ekledi.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
Minibüs pikaba çarptı: 3 yaralı
Minibüs pikaba çarptı: 3 yaralı
‘Orman köylüsü daha fazla kazanacak’
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, bakanlığın orman yangınlarına karşı hava filosunu kurduğuna dikkat çekerek, bunun yanı sıra çıkardıkları kanun ile orman köylülerinin normal hak ettiklerinin üzerine yüzde 35 ekstra daha pay alacaklarını kaydetti.
Yardım çalışmalarını tamamlayarak geri döndüler
Orman Bölge Müdürlüğü’nün depremin derinden hissedildiği Adıyaman Besni ilçesine görevlendirdiği 22 kişilik ekip, bölgedeki görevlerini tamamlamasının ardından geri döndü.
Yardım çalışmalarını tamamlayarak geri döndüler
Orman Bölge Müdürlüğü’nün depremin derinden hissedildiği Adıyaman Besni ilçesine görevlendirdiği 22 kişilik ekip, bölgedeki görevlerini tamamlamasının ardından geri döndü.
Kastamonu’dan deprem bölgesine 59 tır yardım
Kastamonu'dan 'asrın felaketi'nin yaşandığı deprem bölgesine 59 tır yardım malzemesi gönderildi.
Gönüllüler, deprem bölgesinde hayat kurtarıyor
Çatalzeytin, Türkeli ve Güzelkent ilçelerinden 88 gönüllü vatandaş, deprem bölgesi olan Malatya’da ‘hayat’ kurtarıyor.
Kastamonu’dan 16 tır yardım gönderildi
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremler sonrasında zarar görenler için yardım kampanyası başlatılan Kastamonu'da toplanan 16 tır malzeme bölgeye gönderildi.
Kastamonu’dan deprem bölgesine büyük destek
10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sebebiyle Kastamonu’dan bölgeye 46’sı komando olmak üzere 353 personel görevlendirildi.
Yoldan çıkan pikap takla attı: 3 yaralı
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde şarampole yuvarlanarak takla atan pikaptaki 3 kişi yaralandı.
Pikap şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Tosya ilçesinde yoldan çıkarak şarampole devrilen pikabın sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
1 kişi yaralandı
Kastamonu'nun Daday ilçesinde, Eflani Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
“ÖTV ve KDV alınmazsa esnafımızın yüzü gülecek”
Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Yücel Gedik, oda adına pazarcı ve manavcı esnafına sıfır araç alımında Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Katma değer Vergisi (KDV) indirimleri uygulanması için Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanlığı’na yazılı dilekçe gönderdi. Gedik açıklamasında; “Sebze ve Meyve vb. ürün ticareti yapan esnaflarımız araç alımlarında daha da rahat edecek ve vatandaşlarına daha da çok iyi ve fazla hizmet verebilecek” ifadelerine yer verdi.
Devrekani’ye yeni pikap
Devrekani kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Devrekani ilçesinin arazi şartları ve karla mücadele başta olmak üzere, iş makinelerinin lojistik destek (yakıt, zincir) vs. sağlamak üzere 1 adet 4x4 pikap temin edildi.
Pınarbaşı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Pınarbaşı Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor. Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar; “10 araç ve bir çekme karavanı belediyemizin araç filosuna kazandırmış olduk” dedi.
3 kişi yaralandı
Kastamonu’da lastiğinin patlaması neticesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikap, yol kenarına devrildi. Araçta bulunan 3 kişi yaralandı.
Kastamonu’da AFAD ve UMKE zamanla yarıştı
Kastamonu’da Ulusa Medikal Kurtarma Ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde yürüttükleri çalışmalar neticesinde il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle köylerde mahsur kalan 67 hastaya ulaşarak kurtardı.
“Orman köylüsü ve kooperatifler etle tırnak gibi olmalı”
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, paydaş buluşmaları kapsamında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü çalışma alanında üretimde en büyük pay sahibi olan orman kooperatifleri birliği olan S.S. Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği Başkanı Erol Akar’ı ve birliğe bağlı Kooperatif başkan ve temsilcilerini Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda ağırladı.
Başkan Taş'tan Tunç Soyer'e ziyaret
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür ziyaretinde bulundu