Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Sert çıkış: 'Yok öyle yağma'
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Fatma Serap Ekmekci'nin 'bildiri' paylaşımlarına sert cevap verdi...
Ekmekci; 'Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında durmadılar!'
AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, mecliste yayınlanan ve 12 askerimizin şehit edildiği terör saldırılarının kınandığı bildiri ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; "TBMM'nin terörü lanetleyen ortak bildirisine CHP ve DEM imza atmadı. Ama'sız, fakat'sız, Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında gönülden duramadılar" dedi.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu gaziler Kıbrıs'ta…
Kastamonulu Kıbrıs gazileri, Türkiye Cumhuriyeti Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın yürüttüğü proje kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre'yi ziyaret etti.
Erdoğan duyurdu: Yüzde 25 zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 oranında ilave artışa gidileceğini duyurdu
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
Kuzey Irak’ta hava harekatı! Mehmetçik hainlerin tepesinde…
Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Asos’ta bulunan ve teröristler tarafından sözde üs olarak kullanılan bölgelere hava harekatı icra edilerek çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Sınırda kaçak girmeye çalışan 6 kişi yakalandı
Yasa dışı yollarla Suriye ve Irak'tan ülkemize geçmeye çalışan 6 terörist, sınırda yakalandı. Şüphelilerden 3'ünün, PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
İçişleri’nden 30 Ağustos’a özel klip
İçişleri Bakanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümüne özel bir klip hazırladı.
30 Ağustos’ta ne oldu? 30 Ağustos’un önemi nedir? işte yaşananlar
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemi nedir? İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine ilişkin ayrıntılı bilgiler...
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
6 Şubat 2023... Asrın felaketinin üzerinden 6 ay geçti
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası binlerce can enkaz altında kaldı... Onlarla birlikte kurulan hayaller, binbir özenle kurulan yuvalar yerle bir oldu...
Mehmetçiğin yeni yol arkadaşı: ‘keçi
Robotik ürünlerin askerlerle birlikte hareket ettiği konsept yaygınlaşıyor. Bu alandaki talebe göre farklı ürünler geliştiren Türk savunma sanayii firmalarının son işlerinden biri de Keçi… Söz konusu robot köpek askeri timde ‘kol’ görevi üstleniyor ve çamur, engebeli arazi, mayın bölgesinde keşif gibi zorlu görevleri başarıyla yerine getiriyor.’
Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonulu 8 şehidimiz var
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonu’dan 8 şehit verdiklerini ve toplamda da harekatta 498 kişinin şehit düştüğünü söyledi.
MSB’den ay-yıldızlı paylaşım
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) gökyüzünde yan yana gelen ay ve yıldız ile yerde Türk askerinin olduğu fotoğrafı ilgi çekti.
Başıboş köpek sorunu acil çözüm bekliyor
Türkiye’de başıboş köpek sorunu katlanarak büyüyor.
MSB duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi!
Son dakika haberi.... Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirdiğini açıkladı.
‘Çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı’
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kanaat önderleriyle bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Turistik depremcilerin yanında bir de son olarak çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı. Yatıyorlar, kalkıyorlar terörle mücadele. Terörü bilmezler, mücadeleyi bilmezler.
Haftanın Manşetleri (3. bölüm)
Kastamonu'da son bir haftanın kısa bir değerlendirmesinin yapıldığı Haftanın Manşetleri programı, Gazeteci Nihan Kıran'ın sunumuyla sizlerle....
Mehmetçik’ten bir haber daha!
Barış Pınarı bölgesinde tünel kazarak saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
Kastamonu böyle terhis görmedi!
79 ÖZEL BİREY, İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAKİ TÖRENLE ASKERLİK HEYECANI YAŞADI
"İnlerini basmaya devam!"
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde ele geçirilen teröristlere ait silahlar ve mühimmatları paylaştı.
Mehmetçik hainlerin ensesinde
Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı sözde yönetici terörist teslim oldu.
'37 bin 732 terörist etkisiz hale getirildi'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İster silah, ister helikopter versinler, teröristlerin arkasında kim olursa olsun bizi durduramayacaklar. Mehmetçik 24 Temmuz 2015’ten itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi ve getirmeye devam ediyor” dedi.
Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi. Bunların arkasında kim olursa olsun, ister silah, ister helikopter, ister mühimmat, ister para versinler, teröristleri etkisiz hale getirmekte kararlıyız. Terörist neredeyse hedefimiz orası" dedi.
"Fitneye ve fesada fırsat yok"
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, deprem bölgesinde hayat normalleşinceye kadar çalışmaların süratle devam edeceğini belirterek, "Devletimiz, milletimiz tek yumruk, tek yürek olarak sizlerle beraberiz.
Hulusi Akar'dan milletvekilliği adaylığına ilişkin açıklama
Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayımda.
"Bu cennet vatanı; canı pahamıza korumaya devam edeceğiz"
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Dursun Kan, "Bizler kutsal değerlerimiz uğruna ölüme koşarak gider, şahadet şerbetini gülerek içeriz.