Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da yılan operasyonu!
Honsalar Mahallesinde yer alan bir eve giren yılan, evde yaşayan vatandaşları paniğe sevk etti.
Kastamonu'da emekli müdür, evine giderken hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dengesini kaybederek düşen 75 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.
19 günlük yaşam savaşını kaybetti!
Bundan 19 gün önce, 26 Nisan'da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Özkan Palabıyık hayatını kaybetmiş eşi Özge Palabıyık ağır yaralanmıştı. Genç kadın da yaşam savaşını kaybetti.
Kastamonu'da alzheimer hastası yaşlı kadın bulundu!
Alzheimer hastası olan Zahide Nakıpoğlu kaybolmuştu. Yaşlı kadın oğlu tarafından Atabeygazi Cami civarında bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İnsanlık dışı olay!.. Yer Antalya
Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini ileri sürdüğü kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi. Sürükleme olayı jandarmanın şüpheliyi gözaltına almasıyla sona ererken, görüntüler sosyal medyada tepki topladı.
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Ecel Bulgaristan’da yakaladı
İnebolulu tır şoförü Mehmet Çalıkoğlu (51) Bulgaristan’da hayatını kaybetti.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Belediye’den kiralık iş yerleri!
Belediye, kiraya vereceği iş yerlerini ve yapılacak ihale tarihini açıkladı.
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Kastamonulu anne feci şekilde can verdi: 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı Cihan Kaplan, Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralandı. Kaplan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor.
Kastamonu'da drift yapan sürücü bedelini ağır ödedi!
Kastamonu’da drift atan sürücü o anları sosyal medya hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaştı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettiği sürücüye cezai işlem uyguladı, aracını trafikten men etti.
Kastamonu'da baltalı kavga!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde gerçekleşen olayda, bir kişi balta darbeleri sonucu ağır yaralandı.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
Tedavi görüyordu, hayatını kaybetti
İlçemiz Çiçekyazı Köyü Çandır Mahallesinden Saniye Salcıoğlu bir süredir Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Kastamonu'da kan donduran olay!
Kastamonu'da gece saatlerinde bıçaklama olayı yaşandı.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Anız yangını!
Taşköprü ilçesine bağlı Duruca Köyü'nde çıkan anız yangını, büyümeden söndürüldü. Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri; 'Sadece ot ve anız yanmıyor canlılar da yanıyor' diyerek uyarıda bulundu.
Sahile vurdu... Bu kez tam 3 tane!
Sinop sahiline 3 adet ölü yunus balığı vurdu. Geçtiğimiz ay yine bir ölü yunus balığı Sinop sahiline vurmuştu... Konuyla ilgili inceleme başlatıldı
Kastamonulu Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti
İnebolulu olan 90 yaşındaki Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Kastamonu İl Müdürlüğü açıkladı! Yüzde 85...
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kastamonu'da büyük baş hayvanların yüzde 85'inin yani 230 bin büyükbaş hayvanın şap hastalığını önleme adına aşılandığını açıkladı.