Arama
Arama Sonuçları
Ahmet Katar'dan 23 Nisan değerlendirmesi! 'Nihayet'
28. Dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Katar açıklamasında; "Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan’ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumunda kutladık" dedi.
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!
Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar.
Kaymakamlığın turnuvasında ortalık karıştı
Cumhuriyetin 100'ncü yılı dolayısıyla Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde düzenlenen Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’nda ortalık karıştı.
Cumhuriyet'i Işık Dağı'nda kutladılar
Ankaralı dağcılar Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Işık Dağı'na bir tırmanış gerçekleştirdi.  
Düzce'de 1830 rakımda Türk bayrağı açarak Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutladılar
Doğaseverlerin Kardüz Yaylası'nda 50 metre uzunluğundaki bayrakla yaptığı kutlama havadan görüntülendi
Cumhuriyet'in Kastamonu'daki yaşayan çınarı: 'Fatma Ana...'
100’üncü yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimiz kurulduğunda 7 yaşında olan ve Atatürk'ü hiç görmese de annesinden dinleyen, sevgisini, saygısını tüm iliklerinde yaşayan 107 yaşındaki Kastamonulu Fatma Kaynak, Açıksöz Gazetesi'ne konuştu. Kastamonu'nun bağrında yetişen ve Cumhuriyet'in koca çınarı olan Fatma Ana, Cumhuriyet'in kurulduğu o yılları gözleri yaşla dolarak anlattı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Sanatçılar belli oldu: Kastamonu'da 14 ayrı konser.
Kastamonu'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne alacak sanatçılar belli oldu...
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Yılın Ahisi Kastamonulu Ferhat ustaya, plaket töreni
Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığınca Yönetim ve Denetim Kurulu adına Cem Sultan Bedestanı Restaurant Salonu’nda ilimizden seçilen Yılın Ahisine Plaket töreni ve Odanın çalışmaları ile ilgili toplantı düzenlendi.
Daday 100'ncü yıla hazırlanıyor...
Daday Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarına hazırlanıyor. Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım başkanlığında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Kastamonu MEM'den, Koordinasyon Toplantısı
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile haftalık Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel kutlama!
Kastamonu'da bir takım etkinliklere Cumhuriyet'imizin 100'ncü yılı kutlanacak...
Bu KSK şampiyon olur!
Fethiye deplasmanından da 3 puanla ayrılan Kastamonuspor’da ‘umut’ hakim…
"Atatürk bu mirası, milletimize emanet etti"
CHP’nin 100. yıl kutlamaları dolayısıyla Kastamonu İl Örgütü Cumhuriyet Meydanı2nda Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı'na çelenk bıraktı. Parti İl Sözcüsü Burak Livan konuşmasında; "Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en önemli siyasi miraslarından biridir. Bu miras sadece bize değil; Büyük Atatürk tarafından milletimizin her bir ferdine emanet edilmiştir. Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla ilerleyen partimiz ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam edecektir. 100’üncü yılımız hepimiz için kutlu olsun" dedi.
Kaymakam Değirmenci, Büyük Zafer'de şehit ailesini unutmadı
Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Gökbelen Köyü'nde yaşayan şehit ailesi Yeter Bakırcı'yı evinde ziyaret etti.