Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Savunma sanayi gücüne güç katıyor, 170 ülkeye 230 ürün ihraç edildi!
Türkiye'nin Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk savunma sektörünün 230 farklı ürünü 170 ülkeye ihraç ettiğini belirtti.
Can kayıpları her geçen saat artıyor
ABD'de "nesilde bir kez görülebilecek" dondurucu kar fırtınasında ölü sayısı 26'dan 41'e yükseldi. Dondurucu kar fırtınası nedeniyle milyonlarca kişi elektriksiz kaldı, binlerce uçuş ise iptal edildi. Kısa bir süre önce ABD'yi etkisi altına alan kar fırtınasında can kayıpları artıyor. İlk olarak 26 kişi olarak açıklanan vefat sayısının son olarak 41'e yükseldiği belirtildi.
Şoförler Odasında yeni başkan Sarıahmetoğlu
Kastamonu Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu seçimi dün Ünal Düğün Salonu'nda yapıldı. Geçtiğimiz hafta Oto Tamircileri Odası Genel Kurulu'nda karşı karşıya gelen CHP Milletvekili Hasan Baltacı ve AK Parti Milletvekili Metin Çelik, yine karşı karşıya gelerek birbirlerine eleştirilerde bulundu.
“Yeni yıla zam kasırgasıyla girdik”
CHP Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Özlem Eylem Kurt, Türkiye’de pek çok kaleme üst üste getirilen zamlarla ilgili yazılı bir basın açıklaması yayınladı.