Arama
Arama Sonuçları
Acacia Maden, o bölümü tercih eden öğrencilere burs verecek
Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. Hanönü ilçesi ve köylerinde ikamet eden Taşköprü Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ve Makine Bölümünü tercih eden ya da edecek olan 3'er öğrenciye firma olarak burs verecek. Burs başvuru detayları ise haberimizde...
Okullarda yeni eğitim yılı başlıyor
Öğrenciler için yeni eğitim-öğretim yılı başlıyor. 20 milyon öğrenci için ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi’den itibaren çalıyor.
"Adam bürokraside tıkanmış, samimiysen buyur çöz"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'ye eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu açıklamasında Ballıdağ hastanesi önündeki bürokrasi engeli olduğunu vurgulayarak; " Adam bu projesinde bürokraside kitlenmiş kalmış. Buyur çöz. Kastamonu'ya döviz gelsin ve sağlık üssü olsun diyorsan ve samimiysen ilk görevin Ballıdağ’ın önündeki bürokrasi engelini kaldırmandır. Bende bunun Memleket Partisi olarak takipçisi olacağım. Bu hazır işi de çözemezsen karnen sıfırla tescillenecek" dedi.
AK Parti olağanüstü kongresinin tarihi belli oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını söyledi.
1,5 milyon öğrencinin yetenek taraması yapıldı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2020-2021-2022 dönemlerinde ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’ kapsamında 1 milyon 459 bin 816 öğrencinin genel tarama test ve ölçümlerine katıldığını açıkladı.
TAÇ DURUMU VE HASAR ETMENLERİ DEĞERLENDİRME İŞİ
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-MERKEZ
Okullar ne zaman başlıyor? İlkokul, ortaokul, lise için okul ne zaman açılacak, MEB duyuru yayımladı mı?
Yaz tatili devam ederken, okulların ne zaman açılacağı sorusu gündeme geldi. Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 takvimini paylaştı mı? İşte ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerini ilgilendiren son durum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Elimiz artık daha güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Seçim belirsizliği ortadan kalktı, artık bu konuda elimiz daha güçlü. Yeni ekonomi kadromuzun da birinci önceliği bu meselenin çözümü oluşturuyor" dedi.
"Elimiz artık daha güçlü"
Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz.
Minik öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanı
Kastamonu Anaokulu'nda öğrenim gören anaokulu öğrencileri, okul tarafından düzenlenen mezuniyet programıyla ilk karnelerini aldı.
Tosya'da 5 bin 539 öğrenci karnesine kavuştu
Tosya ilçesinde Yavuz Selim Borsa İstanbul İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi.
Ülkeyi karne heyecanı sardı
Bugün ülkenin dört bir yanını karne heyecanı sardı. Öğrencilerin aldığı karnelerle yalnızca öğrenciler değil büyük küçük herkes heyecanlandı.
Kaymakam Kazanasmaz'dan karneler
Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz ,2022-2023 eğitim ve öğretim yılı dönem sonu dolayısıyla Ağlı'da faaliyet gösteren Nedime Kaya İlk-Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
Karnelerini, Kaymakam Yıldırım'dan aldı
Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı dönem sonu dolayısıyla Daday'da faaliyet gösteren Şehit Ümit Demirci Ç.P.A.L. okulunun karne dağıtım törenine katıldı.
Yaz tatili başlıyor
ÖĞRENCİLER, BUGÜN KARNE ALARAK OKULLARINA VEDA EDECEK
Çocuk Şenliği başladı
Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda 2. Çocuk Şenliği başladı.
Tüm Kastamonu davetli
Taşköprü Belediyesi tarafından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda karne tatili öncesi Çocuk Şenliği düzenlenecek.
Okullarda 'karne' heyecanı
19 milyon öğrenci 16 Haziran Cuma günü karne alarak yaz tatiline girecek.
Şehit Aybüke öğretmen mezarı başında anıldı
PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, kabri başında anıldı.
Erdoğan’ın Kastamonu karnesi…
28 Mayıs 2023 seçimleri yaklaşırken; tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da heyecan sürüyor.
Türkiye'nin 20 yıllık ekonomi karnesi
İki büyük finansal kriz, darbe girişimi, dünyayı kilitleyen salgın ve en son da asrın felaketi...Türkiye, son 20 yılda birçok zorlukla karşılaştı.
Kastamonu, ilk 10’da
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden kesin olmayan sonuçlara göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyların yüzde 44,96'sını aldı.
Kastamonu Gücü’nün ilk yarı karnesi…
Kadınlar Futbol 2’nci Ligi C grubunda ilimizi temsil eden kadın futbol takımı Kastamonu Gücü SK, ligin ilk devresini oynadığı 6 karşılaşmadan 9 puan çıkararak tamamladı.
Levent Eriş’in KSK sonrası karnesi
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor ile adı geçen ve anlaşmanın yakın olduğu teknik adam Levent Eriş, ikinci Kastamonu macerasına çok yakın.
"Tüm Kastamonu tek yürek olduk"
Kastamonu Belediyesi, Kastamonu'da toplanan insani yardım malzemelerini deprem bölgesine uğurladı. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve ülkemizi derinden yaralayan deprem afetinin ilk günü itibariyle depremzedelere yardım için çalışmalarını sürdüren Kastamonu Belediyesi, vatandaşlardan gelen destekleri hızla deprem bölgesine ulaştırmayı sürdürüyor. Önceki gün akşam yardım TIR’ını bölgeye gönderen Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu “Daha önceden bir TIR gıda gönderdik. Üç TIR su gönderdik. Üç kamyon gıda gönderdik. İki kamyon da ekmek gönderdik ve göndermeye devam edeceğiz” dedi.
Öğrenciler eğlenceye doydu
Kastamonu'da düzenlenen ve üç gün süren şenlikte öğrenciler, gönüllerince eğlendi.
Öğrenciler okul stresini Karne Şenliği'nde atıyor
Öğrenciler, karne hediyesi olarak düzenlenen Karne Şenliği'nde düzenlenen etkinliklerde okul sürecinde yaşadıkları stresi atıyor.
‘Çözüm irademizi ortaya koyduk’
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, geçtiğimiz dönemde yapılan çalışmaların yanı sıra, 6 Şubat’ta tekrar ihaleye çıkacak olan Uğurlu Hastanesi ile ilgili de gelinen son durumu anlattı.
Belediyeden karne şenliği
Galaktik Tayfa animasyon sinema filmini 22 Ocak Pazar günü Carrefour Cine Zirve ve KastaMall CineGold sinemalarında tatil armağanı olarak ücretsiz gösterilmesini sağlayan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu yeni sürprizlerini açıkladı.
Ilgaz'da en sessiz yarıyıl tatili…
Kastamonu- Çankırı sınırında bulunan Ilgaz Dağı'nda, kayak merkezlerindeki pistlerinin açılmaması sebebiyle en sessiz yarıyıl tatili yaşanıyor.