Arama
Arama Sonuçları
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
İhsangazi de 'gaz'lanacak!
İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık müjdeyi verdi. İhsangazi ilçesine doğalgaz geliyor. Başkan Sağlık açıklamasında; "Nihayet doğalgaz İhsangazi’mizde. Biliyorum ki bu anı uzun zamandır bekliyordunuz. Doğalgazın ilçemize gelmesi için çok çalıştık, çok mücadele ettik. Sonunda emeğimizin karşılığını aldık" dedi.
Kastamonu'da ayı tehlikesini durduracak hamle
Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Vekili Adil Ünaldı: “Ayı ile fotoğraf çektirmek ya da ayıya yakın davranmak tehlikelidir”  
O ilçeler de doğalgaza kavuşuyor!
Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ilçe halkı için önemli bir gelişmeyi duyurdular… KARGAZ Yetkilileriyle ilçelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanları, 2024 yılı içerisinde ilçelerde doğalgazın yakılacağı bilgisini verdiler.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
AK Parti’de Olağanüstü Kongre heyecanı
AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi il başkanları 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasını yapan İl Başkanı Doğan Ünlü; “22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. 'Hep Yeni Hep İleri' diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız" dedi.
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Doğalgaz çalışmalarının başladığı Araç'ta bilgilendirme yapıldı
Araç ilçesinde doğalgaz çalışmalarının başlamasının ardından KARGAZ yetkililerince ilçede bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Çatalzeytin'de doğalgaz kritiği
KARGAZ Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Kara ve beraberindeki heyet, Çatalzeytin Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, Çatalzeytin ilçesinde devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
Doğalgaz ulaşmayan sokak ve binalar Başkan Demir'in gündeminde
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, ilçede devam eden doğalgaz altyapı çalışmaları ile ilgili doğalgazın ulaşmadığı bina ve sokaklar hakkında görüşmelerde bulundu.
Çatalzeytin Belediyesi'nden doğalgaz duyurusu: "15 Eylül'de sona eriyor"
Çatalzeytin Belediyesi, ilçede 1'nci Etap Doğalgaz abonelik başvurularının 15 Eylül itibariyle sona ereceğini, 2. Etap doğalgaz başvurularının ise Mart 2024 tarihinde alınmaya başlanacağını duyurdu.
Anadolu basını bir bir tükeniyor!
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Iğdır İl Temsilcisi ve Yeşil Iğdır gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş, Anadolu basınının yaşadığı sıkıntıları ve birer birer kapanıyor oluşunu “Hafızamız yok ediliyor” başlığıyla kaleme aldığı yazısında ele aldı.
KARGAZ aracıyla gelin almaya gitti
Karabük’te KARGAZ firmasında çalışan damat, düğün arabasını da firmadaki araçtan yaparak gelin almaya gitti.
Aşırı sıcaklarda yaban hayatına su desteği…
Milli Parklar Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaban hayatına kurulan yalaklardan su içen çeşitli yabani hayvanların görüntülerini paylaştı.
Kastamonu'da artık o hayvanı da avlamak yasak!
Merkez Av Komisyonu'nun 2023-2024 av sezonu için Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren listesinde, avlanmasına izin verilen 31 kuş ve 4 memeli türü de yer alıyor.
İdari Bina ve Lojmanları Doğalgaz Dönüşümü
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-CİDE
Kargaz, Küre'de Müşteri Hizmetleri Ofisini açtı
Küre ilçesinde Kargaz abonelik işlemleri başladı.
Öztürk Ailesinin mutlu günü
Öztürkler Mühendis'in sahibi Musa Öztürk'ün oğlu, Ömer Faruk Öztürk'ün sünnet düğünü, Şehit Şerife Bacı Tabiat Parkı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
"Artış oranı, Büyük Türkiye vizyonuyla uyuşmuyor"
Emekli Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Turgut Arslan memur zamlarına ilişkin yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Sendika İl Temsilcisi Arslan açıklamasında; " Hiçbir emekli tarafından hesap edilmeyen, edilmesine imkân dahi verilmeyen bu artış oranı; ne mali disiplinle, ne sıkılaşma politikasıyla ne de Büyük Türkiye vizyonuyla maalesef uyuşmamaktadır. Büyük ve Güçlü Türkiye vizyonuna yakışan, 100'ncü yılında emeklisini mağdur etmeyecek düzenlemeleri hayata geçirmektir" ifadelerine yer verdi.
Hububat alımı 17 Temmuz’da başlıyor
Kastamonu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi 2023 yılı hububat alımlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
‘Allah’ diyen karga!..
Ağzından çıkanı duyanlar, neye uğradıklarını şaşırdı
Eşinin dedesini ve kuzenini otomobille ezerek öldürdü
Gözü dönen cani koca otomobilini eşinin ailesinin üzerine sürdü. Güvenlik kameralarına da yansıyan korkunç kaza sonucu iki kişi hayatını kaybetti.
Esrarengiz olay!
KARGA, BENZİNLİĞE İKİ TANE ‘İNSAN PARMAĞI’ BIRAKTI
İstanbul'un Fethi'nin 570. yıl dönümü kutlanıyor
İstanbul'un Fethi 29 Mayıs tarihinde yani bugün kutlanacak. Hem Türk tarihi için hem de dünya tarihi için önemli bir dönüm noktası olan bir çağı açan ve bir çağın kapanmasıyla sonuçlanan 29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nin bu yıl kaçıncı yılı? İstanbul'un Fethi kaçıncı yıl dönümünde? sorularının yanıtlarını sizler için derledik.
Gölete düşen çocuk boğularak öldü
Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde gölete düşen 9 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.