O ilçeler de doğalgaza kavuşuyor!;

O ilçeler de doğalgaza kavuşuyor!

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ilçe halkı için önemli bir gelişmeyi duyurdular… KARGAZ Yetkilileriyle ilçelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanları, 2024 yılı içerisinde ilçelerde doğalgazın yakılacağı bilgisini verdiler....

işmeyi duyurdular… KARGAZ Yetkilileriyle ilçelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanları, 2024 yılı içerisinde ilçelerde doğalgazın yakılacağı bilgisini verdiler.

Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

‘’Kargaz Kastamonu Bölge Müdürümüz ve Etüt-Proje Şefimiz ziyaretimize geldiler. 2024 yılı ilk aylarında çalışmaya başlanarak 2024 yılı içerisinde yakacağımız doğalgaz ile ilgili çalışmaları başlattık. Dolum tesisi olarak belirlediğimiz alanı tespit ederek kendileriyle mutabık kaldık. Talimatlarıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza emeği ve katkılarından dolayı da AK Parti İl başkanımız ile milletvekillerimize ilçem ve ilçe halkım adına en kalbi şükranlarımızı sunuyorum.
Pınarbaşı için koşmaya çalışmaya devam...’’ dedi.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ise şu açıklamada bulundu:

"Kargaz Kastamonu Bölge Müdürümüz ve Etüt-proje Şefimiz ile 2024 yılı içinde ilçemizi kavuşturacağımız doğal gaz çalışmalarını başlattık. Dolum tesislerini Yeni Sanayi bölgemizdeki belediye arsasına kurma kararı aldık. İnşallah 2024 ‘ün ilk aylarında saha çalışmalarımız başlıyor olacak.
Küçük bir İlçe olmamıza rağmen Cumhurbaşkanımızın emirleriyle önümüzdeki yıl içinde yakmaya başlayacağımız doğal gaz hizmeti bizlerin büyük mutluluğu olacaktır.
Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a , Milletvekillerimiz ve Ak Parti il başkanımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum