Arama
Arama Sonuçları
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
Karabük'te son dakika karar!
Karabük Üniversitesi'nde bazı kadın ve erkek öğrencilerin, Afrikalı öğrencilerden cinsel yol ile bulaşan HPV ve HIV gibi hastalıklara yakalandığı iddia edilmişti. Üniversite yönetimi, çok sayıda yabancı öğrencinin bulunduğu üniversitede giriş, çıkış koşullarını da güncelledi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu Kara Melek, Yemekteyiz’de hikâyesiyle şok etti
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasına katılan Kastamonulu hemşehrimiz; ‘Kara Melek’ lakaplı Melek Göknur Yalçın, hikâyesiyle hem programdakileri hem de Türkiye’yi şaşırttı.
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Kastamonu’da onlarca köye elektrik verilemiyor
Ekiplerin müdahalesi sonucu enerji verilemeyen köy sayısı 230’dan 49’a düştü
GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...
GMG Kastamonuspor, aldığı kritik galibiyetle grubunda zirve hesapları yapan rakiplerinin hesaplarını karıştırdı.
AK Partililer, Kastamonu’da ‘Starbucks’ı kapattı’
AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından ilimizdeki Starbucks şubesinde yer kapatma eylemi gerçekleştirildi.
"Hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Gezi Davaları'na ilişkin ana muhalefet partisi genel başkanının karara 'utanç verici' açıklamasını değerlendiren Bakan Tunç; "Onlarca insanın vefat ettiği, şehit olduğu, kamu araçlarının, özel araçlarına, vatandaşlarımızın malına zarar verdiği bu olayları bir direniş, sempatik bir gösteri gibi göstermek hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu şiddet olayıdır, demokratik hukuk devleti şiddete müsaade etmez" dedi.
Romanya Süper Ligi’nde Kastamonu esintisi
Daha önce Kastamonu Belediyespor’da mücadele eden oyuncu ve hocalar karşı karşıya geldi
KSK’nın 1. Lig yürüyüşü
Sezonun 4. maçını da 3 puanla kapatan GMG Kastamonuspor grubun zirvesinde tek başına kaldı
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Kastamonu Belediyespor, Aksaray Belediyespor’u ağırladı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-7 önde kapatan Kastamonu Belediyespor, müsabakayı da 38-22 kazandı.
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kastamonu Belediyespor, ligde Aksaray Belediye’yi de rahat geçerek 4’te 4 yaptı
Bu KSK şampiyon olur!
Fethiye deplasmanından da 3 puanla ayrılan Kastamonuspor’da ‘umut’ hakim…
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
Yaşlı kadına akıl almaz tuzak: “kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm”
Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ’nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA’da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
Felaketten sonra Bozkurt’a döndü, ailesinin işyerini yeniden açtı
Batı Karadeniz'de 2021 yılında yaşanan büyük sel afetinin ardından İstanbul'dan memleketi Bozkurt ilçesine dönen genç, ailesinin kapattığı iş yerini yeniden açtı.
170 madenci kendini madene kapattı: 'Kastamonu'dan da madenci var'
Bartın, Kastamonu ve Zonguldaklı madencilerin bulunduğu işçiler kendilerini madene kapattı. Haklarını istiyorlar...
3 etkili yöntemle sineklerden kurtulun
Sineklerden kurtulmak için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz 3 farklı yöntemi gelin birlikte öğrenelim.
Tehlike artıyor! popüler uygulamalar siber saldırıların hedefinde
Sundukları olanaklarla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan teknolojik çözümler, karşı karşıya kaldıkları zafiyetler nedeniyle kullanıcıları için riskleri de beraberinde getiriyor.
Fenomen çift, Kastamonu'da katıldıkları büyüleyici festivali anlattı
Kastamonu'nun cennet köşesi Pınarbaşı İlçesinde düzenlenen Türkiye 6. Kanyon Festivaline ülkenin dört bir yanından katılım sağlandı. Yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan festival 2,5 yaşında kızlarıyla katılan adrenalin tutkunu Bayraktar ailesini de ağırladı.