Arama
Arama Sonuçları
2 bin metreden fazla kablo kesilip çalınmıştı: 2 yıl sonra kendilerini ele verdiler
Amasya’da 2 yıl önce 13 ayrı olayda toplam 2 bin metreden fazla iletişim kablosunu kesip çalarak kayıplara karışan şahısların oluşturduğu suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
Kastamonu'dan Türkiye'ye seslendi: 'Ne yapacağımı bilmiyorum'
Kastamonu’nun Araç ilçesinde yaşayan Hamza Çelik isimli vatandaş; aylardır sesini duyurmaya çalışıyor. Farklı medya kanallarına sıkça çıkan ve evine elektrik verilmediğini iddia eden Hamza Çelik, yine ulusal medyanın gündeminde yer aldı.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
İPhone 15 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
USB-C ve Dinamik Ada ile güncellenen iPhone 15 Plus ve iPhone 15 tanıtıldı. Tasarımından çıkış tarihine Apple iPhone 15 fiyatı ve özellikleri haberimizde.
BTK açıkladı! Yurttaş faturalardan şikayetçi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna (BTK), CİMER ve bireysel dilekçe yoluyla gelen şikayetler arasında posta sektöründe "personel", mobilde ise "fatura" ilk sırada yer aldı.
2 ilçede elektrik kablolarını çalan hırsızlar yakalandı
Azdavay ve Cide ilçelerinde enerji ve nakil kablolarını çalan hırsızlar yakalandı.
Silikon Tabancası ile Yapabileceğiniz 10 Pratik Tamirat
Evde ya da iş yerinde küçük tamiratlar ve onarımlar için sıklıkla başvurulan araçlardan biri silikon tabancasıdır.
İPhone çalmak için onu yaptı! görenler şaşkına döndü
Çin medyası tarafından haberleştirilen ilginç bir olay, adeta sosyal medyanın gündemine oturdu. O habere göre ülkede bir kadın, 7,000 yuan (960 ABD doları) değerinde olan bir iPhone 14 Plus çalmak için öyle bir şey yaptı ki... Güvenlik kamerası görüntülerini izleyenler gözlerine inanamadı! Kadın tutuklanırken, yaşanan olay Çin anakarasındaki sosyal medyada viral oldu.
Volkswagen yeni Passat modelini tanıttı
Volkswagen, dünya çapında 34 milyondan fazla satılan Passat modelinin dokuzuncu neslini tanıttı.
Bilgi güvenliği teknolojisi bölümü mezunları ne iş yapar ve nerelerde çalışır?
Bilgi güvenliği teknolojisi bölümü, bilgi güvenliği alanına odaklanan bir üniversite veya yüksekokul programını ifade eder. Bu tür bir bölüm, öğrencilere bilgi güvenliği konularında gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar. Bilgi güvenliği; bilgisayar sistemleri, ağlar, veritabanları ve diğer teknolojik altyapılar üzerindeki tehditlere karşı koruma sağlamayı amaçlayan bir disiplindir.
Kahraman Türk 14. kattaki aileyi yangından kurtardı! [VİDEO]
Kazakistan'ın Almatı şehrinde önceki gün meydana gelen yangında mahsur kalan vatandaşları, Türkiye'den giden bir inşaat işçisi kurtardı. Sivaslı Şükür Günay, Kazakistan medyasına olay anını anlattı.
AirPods kulaklıklara yeni ‘beyin haritalama’ özelliği geliyor
Apple, beyin dalgalarını okuyabilen bir AirPods'un patentini aldı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda yeni AirPods Pro'nun bir işitme cihazı olarak kullanılabileceği de öne sürülmüştü.
Başkent EDAŞ’tan 6 aylık hizmet bilançosu
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Daha aydınlık bir Kastamonu için çalıştılar
İnsan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.
Kastamonu'da trafoya giren yılan 6 köyü elektriksiz bıraktı
Kastamonu’da iki farklı köyde bulunan enerji hattına giren yılanlardan dolayı oluşan arıza nedeniyle 6 köy elektriksiz kaldı. Oluşan arıza ekiplerin uzun uğraşları sonucunda giderilebildi.
Instagram'da video donma sorunu nasıl çözülür?
Bazı telefonlarda Instagram uygulamasında donma sorunları meydana geliyor. Kullanıcılar video izlerken bazı zamanlarda donma meydana geliyor. Peki bu sorun nasıl çözülür?
Apple'dan Türkiye’deki tüm ürünlerine zam yaptı
Apple, Türkiye'de tüm cihazlarına yeniden zam yaptı.
Pişkin hırsızlar! Bir de not bıraktılar
Bırakılan notu gören inşaat sahibi ve çalışanlar şoke oldu.
Radyant Isıtma Sistemleri ile İlgili Merak Edilenler Neler?
Radyant ısıtma sistemleri, ısıyı elektromanyetik dalgalar aracılığıyla yayarak mekanları ısıtmak için kullanılan bir ısıtma yöntemidir.
TRADEF2023’te heyecan başladı
İstamonu Fuarcılık Organizasyonuyla 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı (TRADEF2023)’te birçok firma yer almaya başladı.
‘Millet, devletin anahtarını Bay Kemal’a verecek’
CHP GRUPBAŞKAN VEKİLİ ALTAY KASTAMONU'YA GELDİ...
Başkent EDAŞ, 271 km’lik hattın bakımını tamamladı
Kastamonu genelinde elektrik dağıtımını sağlayan Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), ilimizde kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Taşan şerbet yangın çıkardı
Bir imalathanede ocaktaki şerbetin taşması neticesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
20 Nisan'da karayla buluşuyor
Türkiye, tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı için gün sayıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni" öncesi son hazırlıkları havadan inceledi.
"Seçim katalogunun yüzde 70'ini tamamladık"
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 4 yılını değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.
Balıkesirspor’dan saldırı açıklaması
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’un rakiplerinden Balıkesirspor’dan deplasmanda oynanan Uşakspor müsabakası dönüşünde saldırı olduğuna dair açıklama yapıldı.