Arama
Arama Sonuçları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye rest: Gerekirse yolları ayırırız
AP'nin Türkiye raporuna tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz" dedi. Erdoğan, Karabağ'da yaşanan gerilimle ilgili de Türkiye öncülüğünde 4'lü zirve önerisini yineledi.
Karısının emekli maaşını alabilmek için vahşice bir şey yaptı!
İsveç'te yaşayan Norveçli bir adam ölen eşinin cesedini evindeki derin dondurucuda sakladığı için üç buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Eşinin öldüğünü beyan etmeyen 57 yaşındaki adam karısının yıllarca emekli maaşını almaya devam etti. Hatta en yakınlarına dahi eşinin yaşadığını ama kendisini terk ettiğini söyledi
Yaşlı kadına akıl almaz tuzak: “kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm”
Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ’nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA’da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
Dünya listesi açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası...
Dünyanın en uzun yaşayan ülkeleri açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası
Konut fiyatlarının en çok olduğu üç şehir belli oldu!
Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank'a göre, dünyada 150 şehir arasında, konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir de Türkiye’den oldu.
Hamsi ihracatında yüzde 11 artış
Türkiye'den ocak-temmuz döneminde yapılan hamsi ihracatı yüzde 11 artarak 7 milyon 33 bin 153 dolara ulaştı.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
Filenin Sultanları, Avrupa’da galibiyetle başladı
A Milli Kadın Voleybol Takımı; CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç’i 3-0 mağlup etti.
Bakan Fidan: “(İsveç’in NATO'ya üyeliği) 'Tartışmaya açıktır'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e saldırı) İnanç olarak sahip olduğumuz değerler açısından olaya zaten büyük bir tepkimiz var. Fakat diğer taraftan stratejik ve güvenlik değerlendirmesi itibarıyla da söz konusu İsveç’in NATO'ya üye olduğu zaman bunun bir yük mü getireceği, bir fayda mı getireceği konusu artık daha çok tartışmaya açıktır” dedi.
Milli Takım'ın rakibi belli oldu!
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde İsveç ile karşı karşıya gelecek.
İsveç'te bir kere daha Kuran yakıldı
İsveç'te Irak asıllı Salwan Momika, parlamento binası önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenleyerek, İslam dini ülkede yasaklanana kadar provokasyonlarına devam edeceğini söyledi.
Meftun Dallı kimdir? nerede okudu? kaç yaşında?
Meftun Dallı kimdir? kaç yaşında? Meftun Dallı nerede okudu? tüm soruların cevabı haberimizde
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından bir araya geldi. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek. Ekonomi ve bazı Batı ülkelerinde terör örgütü mensuplarının eylemleri de öncelikli başlıklar arasında olacak.
Kritik konular masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'de Kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek. Ekonomi ve bazı Batı ülkelerinde terör örgütü mensuplarının eylemleri de öncelikli başlıklar arasında olacak.
15 yılda kuduz riskli temas sayısı 3 milyonu aştı!
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, kuduz riskli temas sayısı son 15 yılda ciddi boyutlara ulaştı. Kuduz hastalığı riskiyle karşı karşıya kalan vatandaş sayısının 3 milyonu aştığı belirtiliyor.
Avrupa şampiyonu: depremzede Duru
Duru Özer, İsviçre’de yapılan Avrupa Bilgisayar Olimpiyatı’nda yarıştı. 52 ülkeden 189 rakibini geride bırakıp altın madalyayı aldı. “Zor günler geçirdim, ama atlattım” dedi
İslam İş Birliği Teşkilatı olağanüstü toplandı
İslam İş Birliği Teşkilatı, Avrupa'da son dönemde artan Kur'an-I Kerim'e yönelik saldırılar sonrası olağanüstü toplandı. Edinilen bilgiye göre toplantıda saldırılar nedeniyle Avrupa Birliği Komisyonuna bir heyet gönderme kararı alındı. Heyet ile birlikte Kur'an-I Kerim'in yakılmasından duyulan rahatsızlık dile getirilecek.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında yükseldi
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi ön elemelerinde oynadığı ilk maçlarının ardından Türkiye'nin UEFA ülke puan sıralamasındaki yeri değişti.
BM’den karar: Uluslararası hukukun ihlali sayılacak
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda (BMGK), kutsal kitaplara yönelik şiddeti uluslararası hukukun ihlali olarak tanıyan ve bu tür eylemleri şiddetle kınayan karar tasarısı kabul edildi.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Kabine toplanıyor, toplu sözleşme masada!
Kabine toplantısında memurların mali sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme masada olacak.
MSB duyurdu, 8 yılda 40 bine yakın terörist!..
Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaştığını açıkladı.
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar
Toplantı sonrası konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde...
Kabine toplanıyor, memur ve emeklinin gözü Beştepe’de
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor.