Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
Kastamonu Havalimanı, en hareketli günlerini yaşıyor
Kastamonu Havalimanı, 2024 yılına hareketli başladı. Yeni yılın ilk ayında sömestr tatilcilerinin yanı sıra, tarifeli seferler, umre ve eğitim uçuşlarının gerçekleştiği Havalimanı, son yılların en parlak Ocak ayını geride bırakmış oldu.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Kastamonu’da 23 projeye 3,5 milyar TL!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 bin 41 projeye yaklaşık 1 trilyon 7 milyar lira ödenek tahsis edildi. Kastamonu'ya da yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde bir ödenek ayrıldı.
İstanbul Atatürk Havalimanı; Kastamonululara kaldı
Kastamonulular, İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda buluşacak.
Kastamonu Havalimanı'nda endişeli anlar!
Şiddetli fırtına Kastamonu Havalimanı'na inmek isteyen uçağa zor anlar yaşattı.
Kastamonu'da Bakanlı açılış
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.
Kastamonu'da uçak kazası... Tatbikat Nefes Kesti
Kastamonu Havalimanı'nda UMKE ekipleri ve AFAD personelleri tarafından uçak kazası tatbikatı gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştirilen tatbikat nefes kesti.
Suriye'den Türkiye'ye şehit ateşi düştü: "Görevini çok seviyordu"
İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevliyken geçici olarak Suriye Görev Gücünde görevlendirilen polis memuru Hüseyin Şimşek, teröristler tarafından açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidin İzmir'deki evine bayrak asılırken, evin önünde taziye çadırı kuruldu.
"Hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Gezi Davaları'na ilişkin ana muhalefet partisi genel başkanının karara 'utanç verici' açıklamasını değerlendiren Bakan Tunç; "Onlarca insanın vefat ettiği, şehit olduğu, kamu araçlarının, özel araçlarına, vatandaşlarımızın malına zarar verdiği bu olayları bir direniş, sempatik bir gösteri gibi göstermek hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu şiddet olayıdır, demokratik hukuk devleti şiddete müsaade etmez" dedi.
Güvenliğinizi Öncelikli Kılan İleri Teknoloji PERKOTEK X-Ray Bagaj ve Bavul Arama Cihazları
Günümüzde havalimanları, oteller ve alışveriş merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan yerlerde güvenlik, en üst düzeyde önem taşımaktadır.
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
Kastamonu Kastilya Otel'e nasıl gidilir?
Kastamonu'da kısa süre önce hizmete giren ve verdiği hizmetlerin yanı sıra fiyat politikasıyla da dikkat çeken Kastilya Otel nerede?
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Binali Yıldırım: ‘Önceliğimiz yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmek’
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti döneminde yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekti.
‘Türkiye Kart’ yakında 81 ilde kullanılacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, pilot uygulaması sona eren Türkiye Kart'ın tüm kentler yaygınlaştırılması projesinin sürdüğünü bildirdi.
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık
Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
FM-200 GAZLI OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ ALIMI
KASTAMONU HAVA LİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
Göklerdeki 'Milli Gururumuz' nefes kesti
TEKNOFEST’te gerçekleştirilen SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları'nın hava gösterileri nefes kesti.
TEKNOFEST, Cumhuriyet’in 100. yılında Başkent’te
Dünyanın en büyük uzay ve havacılık festivali olan TEKNOFEST, Cumhuriyet’in 100. yılında, yolculuğuna Ankara’da devam ediyor.
Dünyanın en eski şehirleri açıklandı: Türkiye'den 2 şehir listede yer aldı
İnsanoğlunun tarih sahnesine çıktığı andan itibaren, topraklar üzerinde iz bırakmaya başladığı gerçeği, arkeologların keşifleriyle gün yüzüne çıkıyor.
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Japon uzman uyardı! 7 bölge için deprem uyarısı
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, olası Marmara depremiyle ilgili yeni uyarılarda bulundu. Deprem riskinin en yüksek olduğu ilçeleri açıklayan Moriwaki, "Deprem geliyor. 1 sene sonra, 1 ay sonra hatta 1 hafta sonra da olabilir" dedi.
THY yangın sebebiyle seferlerini iptal etti
Çanakkale’de devam eden orman yangını uçak seferini de iptal ettirdi. Türk Hava Yollarının yarın sabah 08.35’te Çanakkale Havalimanı’ndan Ankara seferi orman yangını nedeniyle iptal edildi.
THY’nin eğitim uçağı düştü! Bölgede dron uçuşları yasaklandı
Aydın'da THY eğitim uçağının düşmesiyle ilgili inceleme başlatılırken, bölgede dron uçuşları yasaklandı. Tepecik Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen vakada, uçak yonca tarlasına düştü ve iki kişi yaralandı. Yaralılar hastanede...
Türk müteahhitlerin başarısı 500 milyar dolara yaklaştı
Türk müteahhitlik sektörü, 1972'den bu yılın temmuz sonuna kadar 134 ülkede 482 milyar dolar değerinde 11 bin 768 projeyi hayata geçirdi.
TCDD, İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 personel alıyor
TCDD, İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 istasyon operasyon işçisi alacak