Arama
Arama Sonuçları
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
Baltacı ile ilgili çıkan video hakkında ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili çıkan iddialara yanıt geldi…
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
İhsangazi de 'gaz'lanacak!
İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık müjdeyi verdi. İhsangazi ilçesine doğalgaz geliyor. Başkan Sağlık açıklamasında; "Nihayet doğalgaz İhsangazi’mizde. Biliyorum ki bu anı uzun zamandır bekliyordunuz. Doğalgazın ilçemize gelmesi için çok çalıştık, çok mücadele ettik. Sonunda emeğimizin karşılığını aldık" dedi.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Şehidimiz, Tosya'da anıldı
Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kabri başında anıldı.
KAL-DER’den ‘ucuz et’ başarısı…
KAL-DER’in açıklamasının ardından Et ve Süt Kurumunun et ürünlerinin Tarım Kredi Marketlerinde uygun fiyata satılması kararı alındı.
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Batı Karadeniz’in yeryüzü cenneti!
Çekme Helva, sarımsak ve kestanesi ile meşhur Şirin İlimiz Kastamonu’nun Doğal Güzellik durumunu bu yazımızda ele aldık. Mağaradan, Şelaleyi, Kanyondan Milli Parka birçok doğal güzelliğe sahip dört bir yanı ormanlarla kaplı kadim şehir olan Kastamonu’ya yolunuz düşerse Nasrullah Meydanında meşhur Kel Simit yemenizi de tavsiye ederiz. Kastamonu’nun 7 doğal güzellik harikası gezilecek yerleri sizler için derledik.
Selvi ailesinin acı günü
Selvi ailesinin acı kaybı...
Kastamonu Ormanlarında havadan görsel şölen
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen ormanlar, dronla görüntülendi.
Cuma namazı çıkışında vatandaşa fidan dağıtıldı
Cuma namazına giden vatandaşlara 2 bin adet ağaç fidanı dağıtıldı.  
Kurtoğlu 'doktor' unvanı aldı!
Kastamonu Özel İdare Basın Yayın sorumlusu Cebrail Keleş'in kızı Aslıhan Keleş Kurtoğlu Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi bilim dalında 'doktor' unvanı kazandı.
Canlı yayında; Çifte konuk
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını Seçim Özel'de bugünkü konuğumuz; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın oluyor.
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.
Kastamonu'nun ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Bartın’da sele karşı cam ile önlem
Bartın’da sık sık yaşanan sel felaketlerini önlemek amacıyla Bartın Irmağı çevresinde camdan duvar örülüyor. Yaklaşık 5 tonluk baskıya dayanıklı 5 santimetre kalınlığındaki camların montajına başlandı.
Ilgaz'da 'sezon sonu' göründü
Kastamonu ve Çankırı sınırlarında bulunan Ilgaz Dağı'nda kayak sezonunun son günleri yaşanıyor. Kar kalınlığının 14 cm olduğu Ilgaz'da geçtiğimiz günlerde yağan kar ile birlikte kayak sezonu 15 gün daha uzamıştı.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Tır devrildi, kupası şahlandı
Amasya’da kontrolden çıkan tır yola devrildi. Tırın kupası adeta şahlanarak havada asılı kaldı. Yaralanan sürücü sıkıştığı yerden merdiven yardımıyla kurtarıldı.
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.