Arama
Arama Sonuçları
Yangında 2 kişi yanarak hayatını kaybetti
Gece saatlerinde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü, 2 kişi de hayatını kaybetti.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Kastamonu’da onlarca köye elektrik verilemiyor
Ekiplerin müdahalesi sonucu enerji verilemeyen köy sayısı 230’dan 49’a düştü
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Hasar başvuru sürecinde dijital dönüşüm
Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha dijital ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ hizmet verdikleri bölgelerde şebeke kaynaklı oluşan arızalardan meydana gelen hasar başvurularının evrak teslim sürecini dijital platforma taşıdı.Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla teknolojik çözümlerine bir yenisini daha ekledi.
KAMULAŞTIRMA İLANI
T.C. KASTAMONU 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
Saraçlar'da kesilen elektriğin sebebi belli oldu!
Saraçlar Mahallesi'nde bakım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlar elektirk kesintisinin neden yaşandığı ve elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. İşte kesintinin nedeni...
Molla Hasan Baş Cami'nin açılışını İl Müftüsü Derin yaptı
Araç ilçesinde Molla Hasan Baş Cami'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İl Müftüsü Bekir Derin katılım sağladı.
O ülke dünyanın 7 yıl gerisinden geliyor! yarın 2016’ya girecek
Miladı takvime göre 7 yıl 8 ay geriden gelen Etiyopya, yarın 2016 yılına girecek... Tüm resmi işlerde de esas alınan Güneş esaslı Etiyopya takvimine göre yarın 2016 yılına girilecek.
İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz nereli? İşte merak edilenler
İsfendiyar Açıksöz nereli? İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz ne zaman vefat etti? İsfendiyar Açıksöz’ün mesleği neydi? İşte İsfendiyar Açıksöz hakkında merak edilenler
Kirpi ile ayı arasındaki 5 farkı bul, sadece 14 saniyede yüksek IQ'lu olanlar buluyor
IQ testleri 7'den 70'e herkes tarafından sevilerek çözülüyor. Bizler de sizler için sadece IQ'su yüksek kişilerin 14 saniyede çözebilecekleri bir IQ testi hazırladık. Eğer siz de zekanıza güveniyor ve 14 saniyede ben bu testi çözebiliyorum diyorsanız bu haber tam size göre.
Kastamonu’dan Başkent EDAŞ’a şikayet yağmuru
Kastamonu’da yaşayan kişiler “Şikayet Var” adlı siteden Başkent EDAŞ’ı şikayet yağmuruna tuttu. Cevap olarak Başkent bazı kullanıcıların şikayetlerine yardımcı olmaya çalıştı. İşte ayrıntılar
İkinci zam teklifi açıklandı
7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Hükümetin ikinci zam teklifi 2024'ün ilk 6 ay için yüzde 15, ikinci 6 ay için ise yüzde 10 oldu.
Başkent EDAŞ’tan 6 aylık hizmet bilançosu
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Daha aydınlık bir Kastamonu için çalıştılar
İnsan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.
Kastamonu İl Müftüsü Bilgiç'ten veda
3 sene Kastamonu'da İl Müftülüğü görevi yapan ve Çanakkale İl Müftüsü olarak atanan Müftü Mustafa Bilgiç, bir veda mesajı yayımladı. Müftü Bilgiç mesajında; "Görevi tevdi ederken üzerimde hakkı olan herkesten helallik diliyor, herkese hakkımı helal ediyorum. Kastamonu’ya hizmet etmeyi nasip ettiği için Yüce Rabbimize sonsuz hamdu senalar olsun" ifadelerine yer verdi.
Kastamonu'da trafoya giren yılan 6 köyü elektriksiz bıraktı
Kastamonu’da iki farklı köyde bulunan enerji hattına giren yılanlardan dolayı oluşan arıza nedeniyle 6 köy elektriksiz kaldı. Oluşan arıza ekiplerin uzun uğraşları sonucunda giderilebildi.
Sel bölgesinde güvenli elektrik mücadelesi sürüyor
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) hafta sonu Zonguldak, Bartın ile Kastamonu’nun sahil ilçelerinde etkisini gösteren selde oluşabilecek çarpılmaları engellemek ve heyelandan zarar gören şebeke unsurlarının onarılması için yoğun mücadele verdi.
Vali Ayhan, başarının kişiselleştirilmesine izin vermedi!
Kupa töreninde yaşanan gerginliğinin perde arkası...
Urfaspor’un kupa törenine ‘gerginlik’ damga vurdu
İşte şampiyonluğa giden yolun öncesi ve sonrasında yaşananlar...
Buca ve Urfa, 1. Lig için kapışacak
TFF 2’nci Lig’de play-off finaline yükselen takımlar Bucaspor 1928 ile Şanlıurfaspor oldu.
Selzede ilçelere elektrik vermek için yoğun mesai
Ekipler afet nedeniyle zarar gören enerji nakil hatlarının onarımını gerçekleştirerek vatandaşların enerji ihtiyacını karşıladı.
Köylere helikopterle jeneratör götürüldü
SEL NEDENİYLE ELEKTRİKSİZ KALAN KÖYLERİN YARDIMINA KOŞTU
AFAD: Kastamonu’nun 30 köyünde elektrik yok
Abana ve Bozkurt ilçelerinde 5 binada su tahliye çalışmaları devam etmektedir. Toplam 30 köye elektrik verilememekte, İnebolu ilçesinde bir köyde haberleşme arızası bulunmaktadır.
Olukbaşı'na yıldırım düştü
Kastamonu'da Olukbaşı mevkiine yıldırım düştü.
Enerjisa şirketleri seçim öncesi hazırlıklarını tamamladı
Türkiye hafta sonu düzenlenecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine hazırlanırken, Enerjisa Dağıtım Şirketlerince faaliyet gösterilen illerde seçim sürecinde kullanılacak önemli bina ve tesislerin elektrik alt yapısında gerekli bakımlar yapıldı, tedbirler devreye alındı.
''Sıkıyorsa çık açıkla”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin iftihar vesilesi projelerine Sürmeneli Bayraktar ailesine son dönemde sözlü saldırılar olduğuna dikkat çekerek “İHA’ya, SİHA’ya Akıncı’ya, Kızılelma’ya saldırıyor mu? Ama tutturamayacaklar. Güya ben onlara krediler vermişim. Bay bay Kemal yüreğin el veriyorsa gerçekten zerre kadar yüreğin varsa Bayraktar grubuna Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti hükümetinin verdiği bir Allah kuruşu yoktur. Sıkıyorsa çık açıkla” dedi.
Başkent EDAŞ, 271 km’lik hattın bakımını tamamladı
Kastamonu genelinde elektrik dağıtımını sağlayan Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), ilimizde kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
‘Bu millet 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu millet inşallah 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır" diyerek, seçim tarihiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu.
Belediyespor kadrosunda 14 oyuncu kaldı
Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde, Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından ağırlıklı olarak yabancı oyuncularla yollar ayrıldı.