Kastamonu’dan Başkent EDAŞ’a şikayet yağmuru;

Kastamonu’dan Başkent EDAŞ’a şikayet yağmuru

Kastamonu’da yaşayan kişiler “Şikayet Var” adlı siteden Başkent EDAŞ’ı şikayet yağmuruna tuttu. Cevap olarak Başkent bazı kullanıcıların şikayetlerine yardımcı olmaya çalıştı. İşte ayrıntılar...

“Şikayet Var” adlı siteden Kastamonulu kullanıcılar Başkent EDAŞ’ı şikayet yağmuruna tuttu. Başkent EDAŞ’ın şikayetlere yetişmeye çalıştığı görülüyor.

İŞTE O ŞİKAYETLERDEN BAĞZILARI:

“HER GÜN ELEKTRİK KESİLİYOR”

Yusuf adlı kullanıcı “Her Allah'ın günü Elektrik kesintisi yıl olmuş 2023 sabah 9.30 da kesiliyor. Akşam 17.30 kadar elektrik yok bu sıcakta yemekler bozuluyor derhal bir çare bulunmalıdır buradan Başkent Edaş yetkililerine sesleniyorum Kastamonu'ya enerjiyi kim veriyorsa onlara sesleniyorum” diyerek Başkent EDAŞ’tan yardım istedi.


“AYLARDIR ÇÖZÜM BULUNAMADI”

Başka bir kullanıcı ise, “Başkent Elektrik Kastamonu Daday çavuşlu köyü tepe mahallesinde sürekli arka arkaya elektrik kesintisi oluyor. Firma aylardır bu duruma çözüm bulamadı.

Günde en az 2 kere ayrıca gün boyu elektrik sağlayamıyor. Hava yağmurlu kesik hava Güneşli kesik hava serin kesik. Nasıl elektrik düzenli çalışacak?” diyerek yardım çağrısında bulundu.


ŞİKAYETLERDEN BAĞZILARI ÇÖZÜME KAVUŞTU

Ahmet isimli kullanıcı ise, ““Enerjisa tarafından arandım, kibar bir dil ile konu hakkında bilgi verildi ve dinleme nezaketi gösterildiği için müşteri temsilcisine teşekkür ederim, kayıt açıldı umarım çalışmalar kısa sürede son bulur ya da kesinti süreleri daha kısa süre ve daha makul zamanlarda yapılır.” diyerek teşekkür etti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum