Arama
Arama Sonuçları
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Bakan Yumaklı'yla 'Kastamonu' istişaresi!
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri hemşehrimiz, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi.
Kastamonu Üniversitesi’nde ‘KATİL İSRAİL’ sesleri!..
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.  
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Kastamonulu gazinin ölümüne sebebiyet veren kişi tutuklandı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.
İlçede büyük ayıp!
Kastamonu’nun Araç İlçesinde kimliği belirsiz biri veya birileri tarafında Çanakkale Şehitler Parkı yenilenme çalışmasının ardından kamelya ve çöp kovaları tahrip edildi.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
Kuzeykent zıvanadan çıktı!
Trafik ekipleri tarafından, Kuzeykent’te 123 araç sürücüsüne denetim gerçekleştirildi.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Üniversitede Köfte Ekmek etkinliği!
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından Turizm Haftası dolayısıyla sokak lezzetleri etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrencilere köfte ekmek ikramı yapıldı.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
Kastamonu da hissetti; 5,6'lık deprem!
AFAD açıkladı; 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kastamonu Stadı için kritik adım!
Kastamonu için müjdesi verilen yeni stadın yapılmasına ilişkin, yeni bir gelişme yaşandı.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonu'nun Azeri gelininin azimli hikayesi!
TRT1'in sevilen programı Alişan ile Hayata Gülümse programında Kastamonu'nun yöresel lezzetleri yer aldı. Programa Kastamonu'nun Azeri gelini Nezaket Aliyeva da katıldı. Aşçı olan Kastamonu'nun gelini Nezaket Aliyeva Türkiye'ye nasıl geldiğini anlattı. Aliyeva, bulaşıkçı olarak başladığı yerde şimdi aşçı olarak meslek hayatına devam ediyor.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Aracında öldürdüler!.. 2 kişi tutuklandı
Kastamonu’da iki gün önce akşam saatlerinde aracında silahla vurulmuş halde bulunan cinayetin olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu. 
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kaptanın cansız bedenine 1,5 ay sonra ulaşıldı
Bursa’nın Karacabey ilçesi açıklarında 15 Şubat’ta batan Batuhan A isimli kargo gemisinin kayıp mürettebatı arasında bulunan İnebolulu kaptan Hasan Mehmet Uyanık’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Karaman FK’da şok istifa!
2. Lig Kırmızı Grup'ta 10’uncu sırada 41 puanla mücadele eden Karaman FK yönetimi istifa etti.
Oy kullanmama cezası ne kadar? Ceza nereye ödenir?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Bu önemli günde vatandaşlar, büyükşehirlerin, ilçelerin, kasabaların ve köylerin yöneticilerini belirleyecek.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.