Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da Şöföre Bıçak ve Kazma Saldırısı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten bir kişi, çalışanıyla çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına kazma ile vuruldu. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
Kastamonu'da kan donduran olay!
Kastamonu'da gece saatlerinde bıçaklama olayı yaşandı.
Ünlü spiker GMG Kastamonuspor’un maçını anlatacak!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveye en yakın takım olan ve Teknik Direktör Fırat Gül ile çıktığı maçların hiçbirini kaybetmeyen GMG Kastamonuspor, liderlik koltuğunu 3 puan farkla koruyan Amedspor’u evinde ağırlayacak. Bu büyük mücadeleyi ise Süper Lig’de siperlik yapan ünlü isim anlatacak.
Polis ekipleri şok uygulama yaptı
Çorum'un Alaca ilçesinde yapılan şok uygulamada ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirildi, bir araç trafikten men edildi.
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
Aile boyu cinayet!
Aile üyeleriyle birlikte damadını 15 kurşunla öldüren kayınpederin sözleri kan dondurdu. Mezarlık cinayetinde detaylar belli oldu, cinayetin boşanma davası sebebiyle işlendiği ortaya çıktı.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
Karısını, evde bıçaklanmış halde buldu...
Kelimelerin kıyafetsiz kaldığı olay...
‘Avukata saldırı, savunma hakkına yönelik saldırıdır’
Kastamonu Barosu, avukatlara yönelik saldırılara tepki gösterdi
KANLI DÜĞÜN! Uzman çavuş öldü...
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki farklı düğün salonundan çıkan araçların karıştığı kaza sonrasında çıkan kavgada uzman çavuş kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
Kastamonu'nun 2 ilçesinde ilk kez tespit edilecek
Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında ihtisaslaşan Üniversitemiz, bu alanda hazırlanan projelerine bir yenisi daha ekledi. Desteklenen proje ile Kastamonu ili özelinde farklı iklim bölgelerinde yer alan atmosferik polen ve sporların incelenmesi, alerji hastaların yaşam kalitesine etkilerinin tespit edilmesi amaçlanıyor. Bu çalışma ile İnebolu ve Tosya ilçelerinin atmosferik polen ve sporları ilk kez tespit edilmiş olacak.
“Aha dayıya sor” videosundaki polis memuru şehit oldu
Polis memuru Osman Akıncı kalp krizi geçirmesi sonucu 52 yaşında şehit oldu. Polis Akıncı, gasp suçuyla gözaltına alınan ve "4 kere hacca gidip, geldim. Dayıya sor" sözleriyle hatırlanan şüpheliyle olan videosuyla hatırlanıyordu.
Kastamonulu ailenin karıştığı tartışmada bıçak çekildi [VİDEO HABER]
Kastamonulu ailenin karıştığı tartışmada tansiyon yükseldi. Tartışma karşılıklı sözlü hakaret ile büyüdü
Kiracı, ev sahibini öldürdü
Tokat'ın Niksar ilçesinde, ev sahibi ile eski kiracı arasında çıkan tartışma sonucu ev sahibi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Kaçan eski kiracı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Tokat'ın Niksar ilçesinde ev sahibi ile eski kiracı arasında çıkan tartışma sonucu bıçaklanan ev sahibi hayatını kaybetti.