Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Kastamonu ‘AİDAT’ rekoru kırdı!
Enflasyon konut ve kira fiyatlarını etkilerken apartman/site aidatları da yerinde durmuyor. 2023'te aidatlar bir önceki yıla oranla yüzde 97 arttı.
"Hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Gezi Davaları'na ilişkin ana muhalefet partisi genel başkanının karara 'utanç verici' açıklamasını değerlendiren Bakan Tunç; "Onlarca insanın vefat ettiği, şehit olduğu, kamu araçlarının, özel araçlarına, vatandaşlarımızın malına zarar verdiği bu olayları bir direniş, sempatik bir gösteri gibi göstermek hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu şiddet olayıdır, demokratik hukuk devleti şiddete müsaade etmez" dedi.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Dünyanın astronotu geliyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzay Kaşifleri Derneği'nin etkinliğine 70'ten fazla dünyaca ünlü astronotun katılacağını açıkladı.
İlk stajını Kastamonu'da yapmıştı, şimdi Fethiye Kaymakamı oldu
Kastamonu'da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği yapan Kayamkam Ertaş, yayımlanan Kararname ile Fethiye Kaymakamı olarak göreve başladı.
Erdoğan'dan doğalgaz fiyatı açıklaması
Erdoğan, "Özellikle önümüzdeki süreçte Türkiye’de kurulacak fiziki doğal gaz üssü gibi atacağımız somut adımlarla küresel doğal gaz fiyatı Türkiye’de belirlenecek" dedi.
Kastamonulu 5 kaymakam, vali yardımcısı oldu
Resmi Gazete’de yayımlanan listeye göre 8 Kastamonulu Mülki İdare Amirinin görev yeri değişti.
İnebolu Müzesi’nden notlar
İnebolu Müzesi Kastamonu’da yaşayan yerel halk tarafından, yoğun ilgiyle karşılan bir müzedir. Pek İnebolu Müzesi’ne ilişkin bu bilgileri biliyor musunuz?
Kanser olmadan ameliyat yapıldı! Yüzde 60 engelli kaldı
Mide ağrısıyla hastaneye başvuran genç adama kanser teşhisi kondu ihmallerin ardı arkası kesilmedi. Kanser ameliyatı yapılıp organlarının bir kısmı alınan adam %60 engelli kaldı. Ameliyat sonrası talihsiz genci kanser olmadığı ortaya çıktı.
Kastamonulu vali yine yok!
Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi’yle birlikte 57 ilin valisi değişirken; aralarında ise hiç Kastamonulu vali yok…
Bir süredir kanserle mücadele ediyordu: Gazeteci Süleyman Özışık vefat etti
Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden gazeteci Süleyman Özışık hayatını kaybetti. Süleyman Özışık'ın vefat haberini kardeşi Hadi Özışık duyurdu.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Dondurmanın 6 önemli faydası!
Dondurma, özellikle bunaltıcı yaz sıcaklarında serinlemek için en çok tercih edilen tatlılar arasında yer alıyor.
Köylü halkını cep telefonu sorunu bezdirdi
İnebolu İlçesi'ne bağlı Hayrioğlu Köyünde yaşanan iletişim sorunu Kurban Bayramı’nda da kendini gösterdi.
Şenpazar'da Bayram Şenliği
Şenpazar ilçesine bağlı Harmangeriş ve Çevre Köyleri Derneği tarafından Bayram Şenliği düzenlendi.
Kastamonu’ya veda ediyor
2014- 2023 yılları arasında Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi’nde görev yapan Okul Müdürü Atasever Yiğit’in, Kastamonu’daki görev süresi sona erdi.
30 yıllık ‘Kastamonulu vali’ özlemi
GÖZLER, YENİ BAKAN YERLİKAYA VE ÖNÜMÜZDEKİ AY AÇIKLANACAK VALİLER KARARNAMESİNDE...
Bursluluk Sınavı başvuruları başladı
Milli Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.
Halk eğitim kursları dijital ortama aktarılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Halk Eğitim Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) dijital platformunu hayata geçirdi. Platformla, halk eğitim merkezlerinde yüz yüze açılan kurslara uzaktan eğitim ile katılmak mümkün olacak.
Nisan’da medya, en çok bunları konuştu
Ajans Press’in 1-30 Nisan tarihleri arasında 15 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalları ve internet haber sitelerinde en çok haber olan içerikleri çıkardığı araştırmada; TOGG, TGC Anadolu, Tesla ve seçim çalışmaları öne çıktı.
Türkiye'nin uzay yolcuları belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'te Türkiye'nin uzay yolcularını açıkladı. İlk uzay yolcuları Tuva Cihangir Atasever ve Alper Gezeravcı oldu.
İYİ Parti’nin il il milletvekili adayları
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İYİ Parti’de 28. Dönem Milletvekili adayları açıklandı
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İşte il il MHP 28. dönem milletvekili adayları
MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday.
Nurşah Sancak, ameliyat oldu
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sezon başında takıma kattığı ve geçtiğimiz günlerde sakatlık yaşayan sağ kanat oyuncusu Nurşah Sancak ameliyat edildi.