Arama
Arama Sonuçları
AVM'de ağır koku
Olukbaşı mevkiinde bulunan bir AVM'nin otopark kısmında su ve kanalizasyon borusu patladı. Söz konusu boru patlaması AVM'nin otopark ve zemin katında ağır kokuya neden oldu.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu'ya uyarı!
Kastamonu'da Perşembe gününden itibaren devam eden yoğun kar yağışı, bugün de etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kodla uyardığı iller arasında bulunan Kastamonu’da kar yağışı etkisini sürerken yağışların yarın da devam edeceği bildirildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 177 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açmak için İl Özel İdaresi’nin çalışmaları devam ediyor.
Muhtar mutlu; Cebrail Mahallesi mutlu
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde yaklaşık bir haftadır uğraşılan su sorunu; dün gece saatleri itibariyle çözüme kavuştu.
Kastamonu'da yurtlarda protesto
Kastamonu'da Kredi Yurtlar Kurumunu'nda öğrenciler, yurt bahçesinde toplanarak Aydın'daki vefat eden arkadaşlarını andı ve sloganlar attı.
Hasar başvuru sürecinde dijital dönüşüm
Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha dijital ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ hizmet verdikleri bölgelerde şebeke kaynaklı oluşan arızalardan meydana gelen hasar başvurularının evrak teslim sürecini dijital platforma taşıdı.Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla teknolojik çözümlerine bir yenisini daha ekledi.
Masabaşı oyunları çok erken başladı!
Fethiyespor, 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçı için TFF’den ‘hükmen galibiyet’ talep etti
Tuşlu telefon satışlarında sıra dışı artış!
Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı.
Otomobil yatırım aracı olmaktan çıktı, ikinci elde fiyatlar düştü
İkinci el otomobil piyasasında sektör dışı alım satımların azalmasıyla araç fiyatları yüzde 10 düştü.
2 yıldır bitmeyen yol çalışması İnebolu’yu susuz bıraktı
İnebolu’da 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinde hasar gören ve Karayolları tarafından 2 yılı aşkın süredir yapımı tamamlanamayan yol ilçeyi susuz bıraktı.
Türk Telekom’a Kastamonu’dan şikayet rüzgarı
İnternetin yaygınlaştığı bu günlerde, Kastamonu’dan Türk Telekom’a şikayet yağıyor. Birçok Kastamonu’da yaşayan mağdur Türk Telekom kullanıcıları servis sağlayıcısını şikayet fırtınasına tuttu. İşte detaylar
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
O ilçede su kesintisi olacak
İhsangazi Belediyesi ilçede içme suyu şebekesinde arıza meydana geldiğini ve bu sebeple su kesintisinin yaşanacağını açıkladı.
Kaliteli Hizmet Anlayışı!
Beyaz eşya modelleri yaşam ve çalışma ortamlarında rahat ve konforu bir arada sunuyor.
5 yıllık hukuk mücadelesini kazandı
Kastamonu’da 2018’deki dolu afetinde hasar alan ve Ankara’da serviste tamir edilen aracı kusurlu teslim edilmişti
Zırhlı polis aracı devrildi: 1 polis şehit oldu
Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu, 1 polis memuru şehit oldu.
Çeliktepe’deki deneyimli tek çilingir adresiniz
Günlük hayatta evlerimizde, iş yerlerimizde veya araçlarımızda yaşayabileceğimiz acil durumlarla karşılaşmak kaçınılmazdır.
Google’ın sistemi bize gelince çalışmamış!
İngiliz medya kuruluşu BBC, Android telefonlarda çalışan deprem uyarı sisteminin Türkiye'de çalışmadığını iddia etti. Söz konusu haberde, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ilk depremde çalışmadığı ifade edildi.
Su deposu tamirinde kalp krizi geçiren muhtar hayatını kaybetti
Hanönü ilçesinde köyün su deposu tamirinde çalıştığı sırada kalp krizi geçiren muhtar hayatını kaybetti.
Kastamonu'da trafoya giren yılan 6 köyü elektriksiz bıraktı
Kastamonu’da iki farklı köyde bulunan enerji hattına giren yılanlardan dolayı oluşan arıza nedeniyle 6 köy elektriksiz kaldı. Oluşan arıza ekiplerin uzun uğraşları sonucunda giderilebildi.
Bir darbe de Telekom'dan! İnternete yüzde 70 zam...
Türk Telekom, internet port ücretlerini güncelledi.
Devrekani Çayı’nda kaybolan şahsın cansız bedenine ulaşıldı
Cide ilçesinde su şebekesinin tamiri için Loç Vadisi’ndeki Devrekani Çayı’na giren şahıs, akıntıya kapılarak kaybolan şansın cansız bedenine ulaşıldı.
Devrekani Çayı’nda akıntıya kapılarak kayboldu
65 yaşındaki vatandaş, su şebekesinin tamiri için Loç Vadisi’ndeki Devrekani Çayı’na girdi.