Türk Telekom’a Kastamonu’dan şikayet rüzgarı;

Türk Telekom’a Kastamonu’dan şikayet rüzgarı

İnternetin yaygınlaştığı bu günlerde, Kastamonu’dan Türk Telekom’a şikayet yağıyor. Birçok Kastamonu’da yaşayan mağdur Türk Telekom kullanıcıları servis sağlayıcısını şikayet fırtınasına tuttu. İşte detaylar...

TTNET/Türk Telekom kullanıcısı olduğunu belirten Kastamonu kullanıcıları, firmayı “Şikayet Var” adlı siteden şikayetlerini dile getirdi

“VERMEDİĞİ HİZMETİN ÜCRETİNİ ALACAKLAR”

Şikayetini dile getiren Altan adlı kullanıcı, “TTNET abonesiyim. Kastamonu/Abana ilçesinde yazlığıma bayramda 6 aylık internet paketi bağlattım. Bayram sonrası geri döndüm. 15 gün önce tekrar geldim ama internetim yoktu. Arıza kaydı açtım 20. Ağustosa kadar dediler ve gelmediler. Bu arada benim cep telefonumun interneti de bitti ve bu arada 1 GB 40 TL'den 10 kere yüklendi faturam paket +400 TL gelecek.

TTNET benden vermediği hizmetin bedeli olan faturayı da kesecek benim rezil olan yaz tatilimde cabası. Bunun hesabını kim verecek?” diyerek Türk Telekom’dan herhangi bir cevap alınmadığı görülüyor.

“KAHVEDE OTURUP RANDEVUYU ERTELİYOR”

TTNET/Türk Telekom’dan teknik destek isteyen Merve isimli vatandaş, “Art niyetli bir şekilde gelip interneti bağlamakta zorluk çıkartıyorlar. TTNET Kastamonu müdürlüğü bulunduğum yere ikinci kez internet bağlatmak istiyorum ancak arkadaş E***p*** adındaki Kastamonu il müdürlüğünde çalışan şahıs ancak kahvede oturup randevuyu sürekli erteliyor çeşitli bahanelerle gerçekten bu olay beni inanılmaz sinirlendirdi. Bayiye de internet için arama beni diyen lakayıt çalışanınız var bu size firma olarak asla yakışmıyor. Keyfe keder canı ne zaman isterse o zaman bekleyeceğiz şahısı.” Diyerek şikayetini ifade etti.

“EV TELEFONUMUZ AYLARDIR BOZUK, DÖNÜŞ YAPILMIYOR”

Aylardır Türk Telekom’dan dönüş alamadığını belirten Emir isimli kullanıcı ise, “Kastamonu Çatalzeytin Saraçlar köyü Obruk Mahallesi Türk Telekom ev telefonumuz aylardır çalışmıyor şikayet etmemize ve arıza kaydı bırakmama rağmen halen gelip yapılmadı. Defalarca şikayet ettim parasını ödememe rağmen kullanamıyorum. Şikayetimin değerlendirilip bana dönüş yapılmasını arz ederim.” Dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum