Arama
Arama Sonuçları
Ağlı'dan Çanakkale gezisi
Ağlı Kaymakamlığı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Ağlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.
Truva çantaları Türkiye’nin dört bir yanında
Truva kırtasiye ve kitap evi Kastamonu’ya uzun yıllardır hizmet vermeye devam ediyor. Kastamonu’da yaklaşık 20 yıldır kitap ve kırtasiye üzerine işlevini sürdüren Truva kırtasiye yeni markası olan çantalarıyla da hizmet veriyor. Kuzeykent mevkiinde bulunan yeni şubesi ile de kaliteli hizmete devam eden Truva, kendi üretimi olan çantalarını elinde bulundurduğu TRT çocuk lisans hakkıyla satışlarını sürdürüyor. Truva’nın sahibi Ahmet Urgancı, çeşitli vekaliteli ürünleriyle sezona hazır olduklarını dile getirdi.
“Bu kanun, mesleğimizi itibarsızlaştıracak”
Eğitim İş Sendikası Kastamonu Şubesi Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürülüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.
“Pompeiopolis, bir sponsorluk anlaşmasını hak ediyor”
Taşköprü İlçesinde bulunan ve MÖ. 64 yılında Romalılar tarafından Paphlagonia (Paflagonya) Eyalet Merkezi olarak kurulan Pompeipolis Antik Kenti’nde kazı çalışmaları devam ediyor. Bakanlığın ayırdığı bütçenin yetersiz kalması nedeniyle kazı çalışmalarının devam etmekte zorlandığını ve bu noktada sponsora ihtiyaç olduğunu vurgulayan Pompeiopolis Antik Kenti Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arkeolog Barış Sağıroğlu; “Zamanında, Paphlagonia Bölgesi’ne başkentlik etmiş bir Roma Kenti olan Pompeiopolis Antik Kenti, buranın değerini anlayacak bir firma ya da kurum tarafından yapılacak bir sponsorluk anlaşmasını hakkediyor” dedi.
Kastamonu Truva’dan güney seferi
Antalya’da RoyalSegınus Otel’de 81 ilden Türkiye’nin ileri gelen firmaların katılım sağladığı fuarda, Kastamonu Truva da çanta olarak yer alacak.
Apartmanın odunluğunda cansız bedeni bulundu
Kastamonu'da bir apartmanın odunluğunda, cansız beden bulundu.
Afacan, güven tazeledi
TÜRK EĞİTİM SEN KASTAMONU ŞUBESİ 7’NCİ OLAĞAN GENEL KURUL KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ