Arama
Arama Sonuçları
İki tekerlek tutkunları Kastamonu'yu keşfe geldiler
BMW Riders Ankara ve İstanbul temsilcileri, Pınarbaşı'na keşif ziyaretinde bulundular.
12 yıldır Dünya’yı gezen Arjantinli; Kastamonu'da
Arjantin'in Mendonza kentinde doğan Gabriel Vissio, 12 yıldır motosikletiyle dünyayı geziyor. Gittiği yerlerde zaman zaman otelleri temizleyen, bazen kendi yaptığı bileklikleri satarak para kazanan 52 yaşındaki Gabriel, bir hafta önce Türkiye’ye geldi ve dün de; Kastamonu’da 37 Riders Motosiklet Kulübü Başkanı Fatih Peker tarafından ağırlanan Gabriel’e; kulübün logosunu taşıyan yeleklerden de hediye edildi.
Sarımsak festivaline geri sayım başladı
Taşköprü Belediyesi'nin 18-21 Ağustos tarihlerinde 34'cüsünü düzenleyeceği Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'nin programı belli oldu. 4 gün sürecek olan festivalde ünlü sanatçılar Haluk Levent, Elif Buse Doğan, Tuğba Yurt, Ekin Uzunlar, Mustafa Yıldızdoğan ve Ertunç sahne alacak.
2 teker üzerinde ‘istiklal’ ruhu…
2019 yılında kurulan ve 2020’de dernekleşen 37 Riders Motosiklet Kulübü Derneği, kuruluşundan bu yana her sene planladığı ‘İstiklal Sürüşü’nü bu yıl da gerçekleştirdi.
Motorcular, Çankırı’ya ulaştı
Kurtuluş Savaşı’nda cephanelerin cepheye taşındığı İstiklal Yolu’nda düzenlenen "İstiklal Yolu Yürüyüşü" için yola çıkan motosikletliler Çankırı'ya ulaştı.
Atıcı: "Atamıza selam götürün"
Kurtuluş Savaşı’nda İnebolu Limanı’na gelen cephanelerin taşındığı İstiklal Yolu’nda düzenlenen İstiklal Sürüşü'ne çok sayıda motosikletli katıldı. Motosikletliler, İnebolu-Ankara arasındaki 340 kilometrelik İstiklal Yolu'nu motosiklet ile geçecek. Sürücüler, Anıtkabir'de sürüşü sonlandıracak. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Atıcı: "İnşallah kazasız, belasız, sancağımızı Anıtkabir’e kadar götürürsünüz. Bizlerden Atamıza selam götürün" ifadelerine yer verdi.