Arama
Arama Sonuçları
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Karabacak’tan Doğan Ünlü açıklaması: ‘Jandarmaya tokat’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, CHP Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Kefeli için düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’nün geçtiğimiz günlerde yaptığı ancak kısa süre sonra geri çektiği açıklamaya dikkat çekti.
Bakanlık, Kastamonu’da memur alacak!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun da aralarında yer aldığı, personeli alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Kastamonu İl Sağlık Müdürü belli oldu!
Kastamonu'da uzun bir süredir beklenen İl Sağlık Müdürü ataması nihayet gerçekleşti.
İş Güvenliği Uzmanı Olmanın En Ucuz Yolu
İş güvenliği uzmanı, İSG alanında görev yapan profesyonellerden biridir.
LOKAL VE TOPLANTI SALONU BÜYÜK ONARIM YAPIM İŞİ
SAMATLAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Turhan Topçuoğlu kimdir?
Kastamonu’nun unutulmaz ismi Turhan Topçuoğlu kimdir? kaç yaşında?
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alacak
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını açıkladı! İşte başvuru şartları ve ekranı
60 KPSS puanıyla 64 personel alımı!
Adalet Bakanlığı 64 personel alacak. 18 çözümleyici, 32 bilişim personeli ve 14 mühendis kadrosuna yapılacak alımlarda adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden e-Devlet şifresi ile yapacak. İşte detaylar...
HAVUZ YAPILMASI YAPIM İŞİ
KASTAMONU ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Diyanet öğretmen alımı yapacak:'Son başvuru 15 Eylül'
Diyanet İşleri Başkanlığı, Merkez Teşkilatında Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sırası esas alınarak öğretmen ve çocuk gelişimcisi alımı yapacak. 5 öğretmen ve 2 çocuk gelişimcisi olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak. Başvurular, 15 Eylül 2023 saat 16.00'da sona erecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde...
Kültür ve Turizm Bakanlığı lise mezunu personel alıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar farklı kadrolarda olacak olup, adaylarda KPSS şartı aranacaktır.
GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanıyor?
GSB personel alımı sonuçları başvuru işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte gündem konusu oldu. Merkez Taşra Teşkilatında toplam 145 büro personeli 59 temizlik destek personeli alımı yapılacak. Taşra Teşkilatına ise 400 psikolog, 3150 büro personeli ile 1582 erkek destek personeli, 1618 kadın destek personeli alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla sona erdi. Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra adaylar ilgili kurumlara belgelerini teslim edecek.. GSB personel alımı sonuçları ise Kariyer Kapısı üzerinden erişime açılacak. Peki 2023 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili son gelişmeler
ORMAN EMVALİ DEPO TADİLAT İŞİ (ONARIM YAPIM)
İNEBOLU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
YÖK uyardı: Yanıltıcı reklamlara ve sahte üniversitelere dikkat edin
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışındaki üniversitelere kayıt yaptırmayı düşünen öğrencileri, 'üniversitelerin YÖK tarafından tanındığı ve mezunlarına denklik verileceği' yönündeki yanıltıcı reklam ve duyurular konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı.
Üniversite kayıtları için tarih belirlendi
YKS için tercih sürecini tamamlayan adaylar sonuçların açıklanacağı günü bekliyor, ardından üniversite kayıt heyecanı yaşanacak. Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların üniversite kayıtları 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.
En büyük hayali köpek olmaktı! oldu
En büyük hayali köpek olmak isteyen Japon adam binlerce dolar harcayarak bu hayaline kavuştu. Ülkeden gelen görüntüler ise sosyal medyada viral oldu.Sosyal Medya Japonya'da yaşayan Toko-san isimli adamı konuşuyor.
Kastamonu Üniversitesi 1 destek personeli alacak
7 Ağustos 2023 son başvuru tarihli olan ilana göre, Kastamonu Üniversitesi’ne 1 sözleşmeli personel alınacak.
KÜ Veteriner Fakültesi'nde ilk mezuniyet sevinci
Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi ilk mezunlarını verdi.
KÜ Veteriner Fakültesi'nde ilk mezuniyet sevinci
Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi ilk mezunlarını verdi.
Kastamonu'da 82 yaşında fakülte 3.sü olarak mezun oldu
Kastamonu Üniversitesi'nde 4 yıl önce eğitim hayatına başlayan 61 yaşındaki kadın Fen Edebiyat Fakültesini birincilikle bitirirken, 82 yaşındaki vatandaş ise Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesini üçüncülükle bitirdi.
Şehit babasının hayalini gerçekleştirdi, üniversiteyi dereceyle bitirdi
Ankara’da MKE fabrikasında yaşanan patlamada şehit düşen Mehmet Kutlu’nun kızı Burcu Kutlu, Kastamonu Üniversitesini üçüncülükle bitirerek mezun oldu.
Kastamonu Üniversitesi 4 bin 500 mezun verdi
Kastamonu Üniversitesinden 2022-2023 akademik yılında mezun olan 4 bin 500 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.