Karabacak’tan Doğan Ünlü açıklaması: ‘Jandarmaya tokat’;

Karabacak’tan Doğan Ünlü açıklaması: ‘Jandarmaya tokat’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, CHP Tosya Belediye Başkan Adayı Tuğçe Kefeli için düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’nün geçtiğimiz günlerde yaptığı ancak kısa süre sonra geri çektiği açıklamaya dikkat çekti....

Karabacak, şu ifadelere yer verdi:  “AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü önceki gün MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın hakkında bir açıklama yaptı. Doğan bey il başkanı olmaya karar vermiş dediğimiz bir açıklamaydı ama çok geçmeden bu açıklamasını geri çekti. AK Parti İl Başkanı Doğan bey bu açıklamasında “Biliyoruz ki Yüksel Aydın’ın olduğu yerde kir, pis, çamur zaten olur” demişti. Doğan bey bu açıklamasında “Kızının mezuniyet törenin de jandarmaya tokat atmış Yüksel Aydın’dan bahsediyoruz” demişti.  Ama bu açıklamayı geri çekti.  Doğan Ünlü bu açıklamasını neden geri çekti Kastamonu kamuoyuna açıklamalıdır. Kastamonu halkı,  jandarmaya tokat atacak kadar şuurunu yitirenlere de, onları koruyup kollamaya çalışanlara da elbet sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

“TOSYA BİR KARAR VERECEK”

Tosya için çarenin denenmiş ve yanılmışlarla olmadığının altını çizen İlke Karabacak, “Tosyalılar 31 Mart’ta denenmişi mi ya da Tosya’yı bir adım ileriye taşımayı bırak kendi vatandaşından korkan, sözde düşüp yaralandığında ilçesindeki hastaneye gitmeye korkan adaylara mı tercih edecek yoksa Tosya’yı sosyal belediyecilikle halkçı belediyecilikle buluşturmaya kararlı olan Tuğçe başkanımı ve onun ekibini mi göreve seçecek buna karar verecek” diye konuştu.

“TUĞÇE KEFELİ VE EKİBİYLE BAŞARACAĞIZ”

Tosya’nın Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine bir şans vermeye hazır olduğunu dile getiren Karabacak konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

“Tuğçe Başkanımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine bir şans vermeye; Tosya’yı hep birlikte yönetmeye hazırlar. Tosya’nın her anlamda geliştiği, büyüdüğü, kalkındığı yeni bir dönemi hep birlikte inşa edebiliriz. Bu hedefimizi değerli başkanımız Tuğçe Kefeli ve ekibiyle başaracağız.  Ben bu duygularla Tosya’mızı Tuğçe başkanımıza, Tuğçe başkanımızı da tüm Tosyalı hemşerilerimize emanet ediyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum