Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Üniversitesi personel alacak! Alımlar İŞKUR üzerinden…
Kastamonu Üniversitesi İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayınladı. İşte başvuru şartları ve detaylar
Gıda enflasyonu 3 haneli rakamlara ulaştı!
Meyve, sebze, et, süt, ekmek, yumurta başta olmak üzere neredeyse fiyatı artmayan ürün kalmadı.
"Alın terini kimseye heba ettirmeyeceğiz"
Kamu Konfederasyonları Platformu, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde kamu toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili açıklama yaptı. 24 Ağustos'ta iş bırakacaklarını açıklayan Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Ahmet Tevfik Bal; "Emeğin onurundan yana taraf olan kamu konfederasyonları olarak gücümüzü ve aklımızı birleştirerek kamu emekçisine sefaleti reva görenlere, karşı ülke genelinde 1 günlük iş bırakıyoruz. Memurun ve memur emeklisinin alın terini kimseye heba ettirmeyeceğiz" dedi.
Memur sendikaları üyeleri, zam taleplerini açıkladı
Ankara'da memur sendikaları üyeleri, memur ve memur emeklilerinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7'nci Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmeleri öncesi, zam taleplerini açıkladı.
"Kaşıkla verdiniz, kepçeyle alıyorsunuz"
Birleşik Kamu-İş Sendikası Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda memur maaş artışı ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.
"Sonuna kadar mücadele edeceğiz"
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Kastamonu İl Temsilciliği, kamu emekçisini insani koşullarda yaşatmaya yetecek ücret zammın belli olduğunu, verilen tüm sözlerin, o sözlerin verildiği zamanki koşulların bugün daha da kötülediği hesap edilerek, daha da iyileştirilerek yerine getirilmesi gerektiğini bildirdi.
Belediyelere 2640 personel alınacak
İŞKUR aracılığı ile 40 Şehirde yeni personel alımı ilanları yayımlandı
Bozkurt Belediyesi personel alıyor
Bozkurt Belediye Başkanlığı, 4 beden işçisi alımı yapacak.
En düşük 32 bin 500 TL maaş!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı En düşük 32.557 TL, en yüksek 65.108 TL maaş ile personel alımı yapacağını duyurdu. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının personel alımı ve detayları haberimizde
“Bunun hesabı sandıkta sorulacak”
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Kastamonu İl Temsilcisi Ahmet Tevfik Bal, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Bal açıklamasında; “Ülkesi için mücadele veren kamu emekçilerinin ve emeklilerin sorunlarına gerçekçi çözüm üretmeye davet ediyoruz. Aksi halde, sayıları milyonları aşan kamu emekçileri ve emekliler AKP'ye bunun hesabını sandıkta soracaktır” ifadelerine yer verdi.
“Emekçilerin hakkı gasp ediliyor”
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Ahmet Tevfik Bal, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) geçtiğimiz günlerde açıkladığı enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, önümüzdeki Temmuz ayında kamu çalışanlarına en az yüzde 65 oranında maaş zammı yapılması gerektiğini kaydetti.
‘Ekmeğimizi, mücadelemiz belirleyecek’
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Kastamonu İl Temsilcisi ve Eğitim-İş Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal, hükümetin kamu çalışanları için belirlediği zam oranlarına tepki gösterdi.
“Haklarımız için 1 gün iş bırakıyoruz!”
Eğitim İş Kastamonu Şubesi, 29 Aralık’ta bir gün iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı.
"Zamlar geri alınsın"
Birleşik Kamu-İş Kastamonu İl Temsilcisi Ahmet Tevfik Bal, ülke ekonomisinin çöktüğünü, döviz kurları anlık değiştiğini ve Türk Lirası'nın itibarının kalmadığını savundu.