Arama
Arama Sonuçları
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Şehidimiz, Tosya'da anıldı
Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kabri başında anıldı.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Ekmekci; 'Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında durmadılar!'
AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci, mecliste yayınlanan ve 12 askerimizin şehit edildiği terör saldırılarının kınandığı bildiri ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; "TBMM'nin terörü lanetleyen ortak bildirisine CHP ve DEM imza atmadı. Ama'sız, fakat'sız, Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında gönülden duramadılar" dedi.
Kastamonu’da evi olanın başına talih kuşu kondu
Kastamonu’da konut sahiplerini sevindirecek haber geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecekler! Bu avantajdan faydalanmak için gereken koşulları ve takip edilmesi gereken yolları sizler için derledik. Detaylar haberimizde…
Kaymakam Sönmezoğlu'ndan gazilere ziyaret
İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İhsangazi ilçesindeki gazileri evlerinde ziyaret etti.
Kastamonulu gaziler Kıbrıs'ta…
Kastamonulu Kıbrıs gazileri, Türkiye Cumhuriyeti Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın yürüttüğü proje kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre'yi ziyaret etti.
Kahramanlar anılarını anlattı! Minikler dikkatle dinledi...
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Kastamonulu gazilerle birlikte Şehit Erkan Kendirci İlkokulu'nu ziyaret etti.
"Vatan size minnettar"
Tosya Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Gaziler Günü dolayısıyla şehit yakını ve gazilerimize yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada; " Vatan size minnettar" denildi.
"Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa geçildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu; "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır" dedi.
Gaziler gününde, çelenkler sunuldu...
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
"Bu bizim ortak sorumluluğumuz!"
Çatalzeytin ilçesinde Gaziler Günü kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen Çelenk Sunma töreni; İlçe Kaymakamı Enis Akdağoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Demir, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşti. Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir açıklamasında; "Vatanseverlikleri ile övündüğümüz, cesaretlerini örnek aldığımız gazilerimize saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşullarını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur" dedi.
"Vatan sevgileriyle yeni nesillere rehberlik ediyorlar..."
Vali Meftun Dallı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Dallı mesajında " Gazilerimiz, temsil ettikleri değerlerin bilinciyle, vatan sevgileri ve kahramanlıklarıyla yeni nesillere rehberlik etmektedir. Her zaman destekçisi olduğumuz gazilerimiz için gerekenleri yapmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
İnebolu'dan Ankara'ya 14 günlük yürüyüş Anıtkabir'de noktalandı
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde 14 gün süren İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü Anıtkabir’de sona erdi.
3’ü Kastamonulu 141 Gediz şehidi için ‘şehitlik’ yapılması isteniyor
Gediz harbinde, Yunan işgali sırasında düşman askerlerini püskürtmek için savaşırken şehit düşen, Kastamonulu 3 askerin de bulunduğu 17. Tümen askerlerinin naaşlarının yer aldığı alan Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğü tarafından şehitlik olarak tescillenmişti.
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
Kastamonulu Kıbrıs gazilerinin anıları kitapta toplandı
Hem duygulandıran hem de gururlandıran hatıraların yer aldığı kitap, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Kırtasiye yardımı başvuru ekranı, Kırtasiye yardımında son durum ne? Kırtasiye yardımı başvuru nasıl yapılır?
Okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiye yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmaya başladı. Veliler ve öğrenciler okullar açılırken kırtasiye alışverişi yapmaya başladı. Yapılacak olan kırtasiye yardımıyla öğrencilerin ve velilerin yükü hafifletilmek hedefleniyor. Kırtasiye yardımının başlayıp başlamadığı konusunda vatandaşlar merakta. E-devlet üzerinden başvuruları yapılan kırtasiye yardımı 1 Eylül–31 Aralık tarihleri arasında ödemeler gerçekleştiriliyor. Kırtasiye yardımında son durum ne? Kırtasiye yardımı için başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar
Araç'ta 30 Ağustos
Araç İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı düzenlendi.