Arama
Arama Sonuçları
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
‘Serap Ekmekci, tüm TBMM’yi aydınlatmış’
Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Nurten Ciğerci; 10 Aralık Kadın Platformu adına Belediye Meclisi toplantısında konuşma yaptı.
‘Gömü’yü komşu buldu!
Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda, Türkiye'den ülkeye gelen bir kişinin otobüsü ile 4 aracında yapılan kontroller sırasında, beyan edilmemiş olduğu belirtilen yaklaşık 6 milyon 750 bin lira değerindeki 3 kilo 302,1 gram altına el konuldu.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! İşte o şehir
Bill Gates'ten sonra Elon Musk Türkiye'den arazi alıyor! O yeri ilk Almanlar istemişti, şimdi Elon Musk göz dikti
Kastamonu’nun kardeş kentleri
Kültürel ve ticari alışveriş amaçlarıyla oluşturulan, Kastamonu’nun kardeş kentleri neresi?
Fransa’nın ünlü dergisinden “Türklerin Babası”
Fransa'da aylık yayın yapan tarih dergisi Historia, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü kapağına taşıdı. Historia, kapak başlığında "Yüz yıl önce Atatürk modern Türkiye'yi inşa etti" ifadesine yer verdi.
Dünyadaki en vatansever ülkeler belli oldu: İşte Türkiye'nin sıralamadaki yeri
Dünyadaki en vatansever ülkeler belli oldu. Gallup'un son verilerine göre, Türkiye'nin en vatansever ülkeler sıralamasındaki yeri dikkat. İşte Türkiye'nin yeri...
İhracat İklimi eşik değerin altına indi
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi ağustosta 49,1’e gerileyerek 50,0 eşik değerinin altında kaydedildi.
Dünya listesi açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası...
Dünyanın en uzun yaşayan ülkeleri açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası
Reis Gıda, World Food İstanbul’da
Reis Gıda, sofraların vazgeçilmezi olan pirinç, bakliyat ve bulgur ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile World Food İstanbul’da olacak.
Başıboş köpekler için harekete geçildi! 'Avrupa' çözümü geliyor
AK Partili kurmaylar, Batı ülkelerindeki uygulama örneklerine bakarak en insancıl çözümü üretecek.
Tehlike artıyor! popüler uygulamalar siber saldırıların hedefinde
Sundukları olanaklarla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan teknolojik çözümler, karşı karşıya kaldıkları zafiyetler nedeniyle kullanıcıları için riskleri de beraberinde getiriyor.
Konut fiyatlarının en çok olduğu üç şehir belli oldu!
Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank'a göre, dünyada 150 şehir arasında, konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir de Türkiye’den oldu.
Hamsi ihracatında yüzde 11 artış
Türkiye'den ocak-temmuz döneminde yapılan hamsi ihracatı yüzde 11 artarak 7 milyon 33 bin 153 dolara ulaştı.
10 kişiden sadece 2’si eğitim sistemine güveniyor
OECD’nin son raporu üye ülke vatandaşlarının ülkelerindeki sağlık, hukuk ve eğitim sistemine güvenlerini mercek altına aldı. Türkiye raporda özellikle halkın eğitim sistemine güvenindeki düşüklükle dikkat çekti.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
Şirket iflasları 2022’de arttı
Dun & Bradstreet’in "Küresel İflas Raporu"na göre, geçen yıl 48 ülkenin yüzde 60’ında şirket iflaslarında artış yaşandı. 13 ülkede son 10 yılın en yüksek iflas başvuruları gerçekleşti.
Türkiye’ye verilen ret istatistikleri ortaya çıktı
Açıklanan Schengen istatistikleri, AB ülkelerinin Türkiye'den gelen başvuruları reddetme oranlarını ortaya koydu. Türkiye'den talebe en çok ret veren ülke Almanya olurken, Türklere en az ret veren ülke Lüksemburg oldu.
Tıp fakülteleri bu yıl 22 bin öğrenci alacak
Türkiye genelinde tıp eğitimi verilen 128 fakültede bu yıl 21 bin 950 öğrenci kabul edilecek.
Nüzhet Gökdoğan kimdir? nereli?
Nüzhet Gökdoğan kimdir? Nüzhet Gökdoğan nereli? Nüzhet Gökdoğan neden doodle oldu? Nüzhet Gökdoğan nerede doğdu? tüm soruların cevabı haberimizde
Avrupa'da durdurulamıyoruz
Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyet aldığı haftada yükselişini sürdürdü ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için önemli aşama kaydetti.
Türkiye’de satışa çıkan o otomobil 1 saatte tükendi
Türkiye'de 100 adetlik kotasıyla online satışa sunulan Citroen My Ami Buggy 1 saatte tükendi.
Cimbom'un galibiyeti ülke puanını uçuşa geçirdi
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi.