Arama
Arama Sonuçları
Kaymakamlığın turnuvasında ortalık karıştı
Cumhuriyetin 100'ncü yılı dolayısıyla Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde düzenlenen Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’nda ortalık karıştı.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
Doğalgaz açılışına, bakanlık programı engeli
16 Mayıs'ta doğalgaz çalışmaları kapsamında ilk kazmanın vurulduğu Küre ilçesinde çalışmalar sona erdi. 29 Eylül Cuma günü yapılacağı belirtilen Doğalgaz Açılış Merasimi, Bakanlık programı dolayısıyla iptal edildi.
Deniz Şenlikleri ertelendi
27 Ağustos Pazar günü İnebolu'da düzenlenmesi planlanan Deniz Şenlikleri, hava ve deniz koşullarının uygun olmamasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Avrupa'daki takımlarımızın bu haftaki lig maçları ertelendi
TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı maçları erteledi.
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi savaş! 1 ölü
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak AEK - Dinamo Zagreb maçı öncesinde taraftarlar arasında yaşanan kavga sonucu bir AEK taraftarı hayatını kaybetti.
Devrekani Pazar yeri yapım protokolü ertelendi
Kastamonu Valiliği tarafından bugün Valilik makamında Devrekani Pazar Yeri Yapım Protokolü imzalanacağı duyurulmuştu. Yapılan son bilgilendirmeye göre protokol imza töreni iptal edildi.
AK Parti'de kongreler ertelendi
AK Parti, yerel seçimlere mevcut teşkilat yapılanmaları ile gidecek.
Kronospan’dan vekillere ziyaret
Kronospan yetkilileri, Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Serap Ekmekci’yi ziyaret etti.
Sel bölgesinde prim ödemeleri 1 yıl erteleniyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Twitter'da bir mesaj paylaşarak sel bölgesinde prim ödemelerine getirilen esnekliği açıkladı.
Emekli maaş zammı artacak mı? Bahçeli'nin sözleri sonrası beklenti...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 8077 TL emekliye seyyanen zam talebi sonrası flaş bir kulis bilgisi geldi.
Elektrikte Temmuz tarifesi belli oldu
Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi.
Mahkemeden 'İmamoğlu' kararı
'İhaleye fesat karıştırdığı' iddiasıyla hakkında iddianame hazırlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılanmasına başlandı.
Yapılandırma ile onlar da emekli olabilecek
Borç yapılandırmada başvuru süresi 1 ay uzatıldı. Böylece EYT'li iken prim borcu ve eksik prim günü nedeniyle yasadan yararlanamayanlar da emekli olabilecek.
Çatalzeytin'de ilk kazmaya 'seçim rötarı'
25 Mayıs'ta doğalgaz çalışmalarının başlayacağını açıklayan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'den son dakika açıklaması geldi. Başkan Demir açıklamasında, doğalgaz için kazma vurma töreninin 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında uygulanan yasaklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
Doğalgaz programı ertelendi
25 Mayıs'ta doğalgaz çalışmalarının başlayacağını açıklayan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'den son dakika açıklaması geldi.
Pompeiopolis mozaikleri gün yüzüne çıkacak
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mevlüt Eliüşük, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesindeki Pompeiopolis Antik Kenti'nde daha önce üzeri kapatılan mozaikleri yeniden gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Üniversite sınavları online mi yoksa yüz yüze mi olacak?
Üniversite sınavları nasıl olacak? Üniversite sınavları online mi yoksa yüz yüze mi?
Üniversite sınavları ertelendi
YÖK: Üniversitelerde bahar dönemi sınavlarının 1 Haziran'dan sonra yapılmasına karar verildi.
KIZILAY'IN KAN STOKLARI KIRMIZI ALARM!
Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle kalp ameliyatlarının ertelendiğine dair haberlerin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Depremlerin hemen ardından Kızılay'ın bir derneğe çadır sattığının ortaya çıkması sonrası tepkilerin odağına oturan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağıran Destici, "Kızılay Başkanı kurumsal yapıya zarar verdiğini idrak ederek görevi ehline bırakmalıdır." dedi.
TBMM, en uzun yasama dönemini geride bırakıyor
Cumhuriyet tarihinin en uzun yasama dönemini geride bırakan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 27. Dönem'de toplumun ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hayata geçirmek için yoğun mesai yaptı.TBMM'de 7 Temmuz 2018'de başlayan 27. Yasama Dönemi, 14 Mayıs'ta sona erecek.
Ev ve iş yerleri hasarlı depremzedelerin elektrik borçları silinecek
Deprem bölgesi için Cumhurbaşkanlığı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Depremden etkilenenlerin elektrik ile doğalgaz dava ve icra takipleri kaldırıldı. Ev ve iş yerleri hasarlı depremzedelerin elektrik borçları silinecek.
AYM, HDP'nin Hazine yardımı blokesini kaldırdı
Anayasa Mahkemesi, HDP'nin kapatılması istemli davada, partinin Hazine yardımı hesabına tedbiren bloke konulması kararını kaldırdı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesinde açılan davada yasal süreç işliyor.
AKŞENER MASAYA DÖNÜYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılmasıyla başlayan kriz çözüldü.
‘Afet Yeniden İmar Fonu’ kurulacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Deprem sonrası şehirlerimizin hızla ayağa kalkmasını temin için Afet Yeniden İmar Fonu kuruyoruz” dedi.
Meclis'te ilk gündem EYT
Deprem nedeniyle çalışmalarına ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi, mesaisine EYT düzenlemesi ile başlayacak. Meclis Genel Kurulu'nda Salı günü EYT teklifinin ele alınması planlanıyor.
“Erken terhis yoktur”
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından terhislerle ilgili herhangi bir erteleme veya erken terhis olmadığını belirterek, "Mehmetçiğimizin terhisleri planlanan zamanda yapılacaktır" dedi.
KSK-Taşköprü hazırlık maçı ertelendi
Geliri afetzedelere gönderilecek olan ve 12 Şubat Pazar günü oynanacağı belirtilen GMG Kastamonuspor Taşköprüspor hazırlık maçı, daha kapsamlı bir organizasyon hazırlığı dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi.