Boşanma aşamasında eşini vurdu;

Boşanma aşamasında eşini vurdu

......

Adana’da bir kişi duruşma çıkışı boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından silahla başından vurularak ağır yaralandı.   

  Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Saydam Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Necmettin (41) ve Fatma Çakmak çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin bugün Adana Adliyesi’nde görülmesi planlanan duruşması ertelendi ve çift boşanamadı. Mahkeme çıkışı Fatma Çakmak’ın akrabaları iddiaya göre, Necmettin Çakmak’a saldırdı. Ancak çevredekilerin araya girmesiyle Necmettin Çakmak uzaklaştırıldı. 

   

  Yolda yürürken başından vuruldu 

  Saat 15.00 sıralarında Necmettin Çakmak, Saydam Caddesi’nde yürürken bir grup tarafından önü kesildi ve önce darp edildi. Daha sonra gruptan bir kişi belinden çıkarttığı tabanca ile Çakmak’ın başına 1 el ateş etti. Necmettin Çakmak, kanlar içerisinde yere yığılırken grup otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Çakmak’ı hastaneye kaldırırken polis ekipleri olaya karıştığı öne sürülen çok sayıda şahsı gözaltına aldı. 

  Kan gölüne dönen yolu polis temizledi 

  Öte yandan silahlı saldırı nedeniyle yol kan gölüne döndü. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ ekipleri yolu sularken poliste çekpasla kanı temizledi. 

  Öte yandan Necmettin Çakmak’ın geçtiğimiz sene kayınbiraderini bıçakladığı için cezaevine girdiği ve yeni çıktığı öğrenildi. Çakmak’ın hastanede tedavisi sürerken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.                     

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum