Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
Kastamonu, Bolu Düzce ve birçok ilde yetişiyor... Protein deposu
Sonbaharın gelmesiyle birlikte, Karadeniz bölgesinin en lezzetli hazinelerinden biri olan Kanlıca mantarı tekrar sofralara dönüyor. Bu doğal hazine, Bolu başta olmak üzere Batı Karadeniz'deki ormanlarda yetişiyor ve binlerce kişi tarafından toplanıp tüketiliyor. İşte Kanlıca mantarı hakkında bilmeniz gerekenler:
Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet şimdi Kastamonulular ile buluşacak. Lezzetli tatlılarıyla Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da şubesinin kapılarını açıyor...
Karısını, evde bıçaklanmış halde buldu...
Kelimelerin kıyafetsiz kaldığı olay...
Ev Isıtma Sistemleri: Konforlu ve Verimli Isıtmanın Anahtarı
ev ısıtma sistemleri modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Evlerimizi soğuk kış günlerinde ısıtarak konforlu bir yaşam alanı sağlar. Bu haberde, ev yerden ısıtma sistemlerinin nasıl çalıştığından, avantajlarından ve dezavantajlarından bahsedeceğiz.
Koşarak Kaç Kalori Harcarsınız? Koşu - Kalori Hesaplama
Koşu, hem sağlığımızı korumak hem de formumuzu korumak için popüler bir egzersiz yöntemidir. Ancak, ne kadar kalori yaktığımızı bilmek, egzersizin etkinliğini ve hedeflerimize ulaşma sürecini anlamamıza yardımcı olabilir. Koşu esnasında harcadığınız kalori miktarını belirlemek ise oldukça önemlidir. Bu noktada koşu kalori hesaplama devreye girer.
Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”
Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.
Kuzeykent'te otobüs yangını...
Kuzeykent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, seyir halindeki şehirlerarası yolcu otobüsünde yangın çıktı.
Pınarbaşı Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: "İlçemiz TRADEF'te"
Pınarbaşı Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "İlçemiz TRADEF'te. Tüm dostlarımızı standımıza bekliyoruz" denildi....
İsrail Nakliye Tır Taşımacılığı | İsrail Nakliye
Akdeniz’in güneydoğu kıyısında yer alan İsrail nakliye ve taşımacılık bağlamında trafiği yoğun bir ülkedir. Ortadoğu coğrafyasının uluslararası açıdan en fazla etkileşimde bulunan ülkesi İsrail’dir. Kara, hava ve deniz taşımacılığı açısından müsait bir konuma sahiptir. Bu bağlamda nakliyat süreçleri ön plana çıkar.
ATO'nun girişimleriyle Başkent'e ucuz kırmızı et!
Ankara Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası'nın öncülüğünde Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendecileri Derneği (Ankara PERDER) ile Et ve Süt Kurumu (ESK) arasında yapılan anlaşma ile Başkentlilerin yarından itibaren Ankara Ticaret Odası üyesi de olan Ankara PERDER üyesi marketlerden uygun fiyatla kırmızı et alabileceğini bildirdi. Fiyat dengesizliklerinin vatandaşların tüketimini etkilediğini kaydeden Baran; "Bu anlaşmayla Ankara'mızda vatandaşlarımız eti daha uygun fiyatla temin edebilecek" dedi.
Kastamonu seçimini yapıyor (ANKET)
Açıksöz Gazetesi olarak soruyoruz. Hangi adayı, Cumhurbaşkanı olarak görmek isterdiniz?
Cumhurbaşkanlığı Anketi
Kastamonu hangi adayı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor?
4 yıl sonra asırlık gelenek yeniden yaşatılıyor
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde pandemi ve yaşanan sel felaketinden dolayı 4 yıldır gerçekleştirilemeyen 131 yıllık “bayram pilavı geleneği", bu yıl yeniden yaşatıldı.
Çocuklar 23 Nisan’da jandarmayı tanıdı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşayan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen etkinlikte jandarmayı tanıdı.
Silahlı kavganın şüphelileri tutuklandı
Cide ilçesinde bir eğlence merkezinde çıkan ve 2 kişinin silaha yaralandığı olayın 2 zanlısı tutuklandı.
Motoru yanan kamyona itfaiye müdahale etti
Kastamonu’da motor kısmında yangın çıkan kamyonu itfaiye ekipleri söndürdü. Kamyonda maddi hasar oluştu.