Sahte raporlarla kapı kapı geziyorlar! KANMAYIN...;

Sahte raporlarla kapı kapı geziyorlar! KANMAYIN...

......

Kastamonu'da iki kişi, kapı kapı gezerek para topluyor... Kanmayın!


Kuzeykent Mahallesi başta olmak üzere birçok bölgede kapı kapı gezerek para toplayan iki erkeğe karşı, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez uyarıda bulundu.

Ellerindeki sahte dilekçeyi göstererek çocuklarını hastanede olduğunu iddia eden ve vatandaşların duygularını sömüren erkekler, hem nakit hem de İBAN yoluyla yardım topluyoruz.

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, sadece Kuzeykent Mahallesi değil bir çok bölgede yardım toplandığını söyleyerek vatandaşları şu ifadelerle uyardı...

 Gelen telefonlar üzerine anladık ki iki erkek şahıs çocuklarının hasta olduğunu, cocuğunun resimlerini göstererek (sahte) ellerinde de göz ile alakalı bir hastane dilekçesi ile kapı kapı gezerek Kastamonu nun bir çok yerinde para toplamışlar. Bazen nakit almış bazen IBAN üzerinden bu paralar kişilere verilmiş olduğunu anladık.Mahallemiz de de bir çok site ve kapıya uğradıkları gelen telefonlar üzerine anlaşılmıştır."


"Orta yaşlarda Birinin ismi Adnan K.  Birinin İsmi İsmail D. dir.Muhtarlık Olarak Kişi ve Kişiler Hakkında Kuzeykent Karakoluna apartman yöneticilerimiz İle suç duyurusunda bulunduk. Lütfen bu tarzda durumlarda muhtarlığımız ile iletişime geçmeden kimseye yardım yapmayınız tekrar karşılaştığınız da da mutlaka 112'yi arayarak ihbarda bulununuz. Mahallemiz ne kadar büyük olursa olsun biz birbirimiz den haberdar oldukça kimse bizi dolandıramaz .



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum