Arama
Arama Sonuçları
21 kayıp işçiden 3'ü Kastamonulu...
Zonguldak'ta 19 Kasım'da batan geminin mürettebatı 93 gündür, Erzincan'da 13 Şubat'ta toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçiler 7 gündür, Marmara denizinde batan kargo gemisinin mürettebatı 5 gündür aranıyor...
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Kamyon ve otobüsler yasaklanıyor!
AB Parlamentosu, AB Komisyonu'nun kamyon ve otobüsler için yeni CO2 standartlarına ilişkin görüşlerini büyük ölçüde benimsedi ve müzakere sürecini bekliyor.
Karadeniz’de palamut ağlara takıldı
Sinop'ta avlanan kasalar dolusu palamut, balıkçıların yüzünü güldürdü.
Ekranların tanınan yüzü hayatını kaybetti
Müzisyen, NTV Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur, 17 Eylül Pazar günü Üsküdar Şakirin Camii'ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alıyor! 60 KPSS şartı ve lise mezunu
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu ve 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir.
Mesleki ve teknik lise öğrencilerine verilen destek tutarı değişti
Organize sanayi bölgeleri içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim destek tutarları belirlendi.
Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları belli oldu
Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretler değişti.
10 gündür yanmaya devam ediyor
Almanya'dan Mısır'a yaklaşık 3 bin otomobil taşıyan gemideki yangın 10 gündür sürüyor
Türk limanları dünyanın zirvesinde
Ambarlı, Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanları, denizcilik yayım organı olan Lloyd's List tarafından "Dünyanın En İyi 100 Limanı” listesinde gösterildi.
Deniz çapası Karadeniz'e atıldı
İnebolu ilçesinde, Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 97. Yıldönümü, 11 Temmuz 2023 Salı günü kutlandı.
Kastamonu'da Denizlerinin Efendileri İçin...
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 97. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kastamonu’da denizlerin efendileri olan Deniz Şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda Kabotaj Bayramı...
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Cide Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamalar gerçekleştirildi.
Petrol ithalatımız yüzde 10,9 azaldı
Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 10,9 azalarak 3 milyon 537 bin 478 ton oldu.
1 Temmuz Kabotaj Bayramı…
Türkiye'nin denizcilik ve deniz ticaretindeki bağımsızlığını simgeleyen 1 Temmuz Kabotaj Bayramı, her yıl olduğu gibi bu sene de coşkuyla kutlanacak. Bu sene 97. yıldönümü gerçekleşecek olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı önemi merak ediliyor. Peki Kabotaj Bayramı ilk ne zaman kutlandı? Kabotaj ne demek? Kabotaj Bayramının önemi nedir?
Program belli oldu
Cide’de kutlanılacak olan Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Etkinlikleri Programı belli oldu.
250 Bin Dolarlık İntihar!
Titanik enkazını görmek üzere 5 kişiyle yola çıkan ve Atlas Okyanusu'nda kaybolan "Titan" adlı denizaltıdaki yolcuların oksijeninin tükendiği değerlendirilse de arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Deniz gösterisi nefes kesti
İnebolu 9 Haziran Şeref ve Kahramanlık Günü dolayısıyla gerçekleştirilen deniz gösterisi izleyenlerin nefesini kesti.
İnebolu Dayanışma Derneği, 9 Haziran'da İnebolu'da
Bu sene, 9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü’nün 102. yıl dönümü dolayısıyla Murat Oburoğlu’nun başkanlığını yaptığı İnebolu Dayanışma Derneği 8 Haziran İnebolu’ya gezi düzenleyecek.
Milli kanatlarımız ihracata uçuyor
Milli kanatlarımız ihracata uçuyor
MuhafazakarTekneTuruileDoğaKeşfi!
Teknekiralayarakyapılabilecekpekçokalternatifseçenekbulunuyor.
Fenerbahçe-Beşiktaş TARİHİ DERBİLER…
Süper Lig'in 27. haftasındaki derbide bu akşam karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe, birbirlerine karşı tarihi maçlara imza attı.
İskenderun Limanı'ndaki yangın kontrol altına alındı
Denizcilik Genel Müdürlüğü, İskenderun Limanı'ndaki yangının; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alındığını duyurdu.
Kastamonu'da yarın fırtına bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Kastamonu için fırtına uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada, Kastamonu ve Sinop illerinde rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/saat) şiddetinde fırtına şeklinde edeceği tahmin edildiği kaydedildi.
Ekonomiye ilişkin 'torba kanun' Resmi Gazete'de yayımlandı
Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. TEDAŞ'a olan 2 bin lirayı aşmayan elektrik borçları silinecek. Özelleştirilen limanların kira süresi 49 yıla kadar uzatılacak.
TEDAŞ'a olan 2 bin lirayı aşmayan elektrik borçları silinecek
TBMM'de kabul edilen torba teklife göre, TEDAŞ'a olan 2 bin lirayı aşmayan elektrik borçları silinecek. Özelleştirilen limanların kira süresi ise 49 yıla kadar uzatılacak.
TÜRKİYE, İSRAİL'E 4 YIL SONRA BÜYÜKELÇİ ATADI
Şakir Özcan Torunlar, Türkiye'nin İsrail büyükelçisi olarak atandı.
Kastamonu için tarihi gün!
Türkiye-Orta Doğu Ticaret Fuarı (TRADEF) bugün başlıyor. Kastamonu ile birlikte Batı Karadeniz’i de dünyaya açacak olan Türkiye’nin en büyük bölgesel fuarı TRADEF, saat 14.00’te düzenlenecek açılış töreniyle birlikte kapılarını açacak.