MuhafazakarTekneTuruileDoğaKeşfi!;

MuhafazakarTekneTuruileDoğaKeşfi!

Teknekiralayarakyapılabilecekpekçokalternatifseçenekbulunuyor....


 Bireyselolarakotellerintoplualanlarındasıkılanailesivearkadaşlarıileözelvakitgeçirmeyifırsatbulamayanlariçinuygunbirseçenekolarakdeğerlendiriliyor. Kiralıkteknefırsatıkendinikalabalıktanizoleetmekisteyenkişileriçinkaçınılmazbirfırsathalinegeliyor. Dahamuhafazakarvebireyseltatilanlayışınasahipkişileriçinseçilebilecekalternatifgezirotalarıtatilsürecinidahahareketli hale getiriyor.

 

Özellikleinsankalabalığındansıkılmışolankişileriçindahagürültüsüzalanlaragiderektatilinisürdürebilmektamamenkişininkontrolündeoluyor. Dahaözgürvedayatılmadanbireyselliğinönplandaolduğutatilsüreciiçintekneturuöneriliyor. Bu kendihalindevakitgeçirmektenhoşlananlarileçokçocukluaileleriçineşibulunmazbirfırsatalanı da oluşturuyor.

 

Muğla, Fethiye, Kalkan…

 

Teknekiralayacaklariçinendoğruzamanıbelirlemekvehavaşartlarınauygundoğrubirorganizasyontasarlamakönemlidir. Keyiflisüreciyağmurluhavatamamenolumsuzolaraketkileyebilir. Eniyi ideal mevsimplanlamasıüzerindenteknetatilideğerlendirilmelidir. Baharaylarıveyazarlarıtercihedilebilir. Teknekiralamadendiğindeaklagelecekbazıgezirotalarıbulunur. Bunlartarihimekanlarınbulunduğutatilrotalarıbaştaolmaküzeredahaçokhiçgörülmemişdoğamanzaralarınbulunduğuyerlerolabilir.

 

ÜlkemizdeEgekıyılarıpopülertekneturlarınadüzenlendiğibölgelerarasındadır. Bu bölgeleriçerisindeMuğla, Kaş, Fethiye, MarmarisveKalkangüzergahıdahaçoktercihedilir. ElbettekiEgedışındaAkdenizveMarmara'datercihedilentekneturlarıarasındayeralır. ÖzellikletatilbölgeleriBatıKaradenizşeriditeknetatiliiçinmuhteşemfırsatlarsunar. Egekıyılarıdışındaİstanbul'un Ada bölgesi, Akdenizkıyısı, İzmir kıyılarıileBatıKaradenizçizgisipopülerliğinikorumayadevamediyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum