Arama
Arama Sonuçları
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Bartın’da sele karşı cam ile önlem
Bartın’da sık sık yaşanan sel felaketlerini önlemek amacıyla Bartın Irmağı çevresinde camdan duvar örülüyor. Yaklaşık 5 tonluk baskıya dayanıklı 5 santimetre kalınlığındaki camların montajına başlandı.
Selde tahrip olmuştu... Yeniden yapılıyor!
Azdavay ilçesinde Devrekani Çayı’nın iki yakasına DSİ tarafından yapılan taşkın koruma duvarları ilçede yaşanan sel afetleri dolayısıyla tahrip olmuştu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ tarafından duvarların yeniden projelendirilerek ihaleye çıktığını ve müteahhit firmanın şantiyesini kurmaya başladığını açıkladı.
DSİ Kastamonu’da yüksek maaşla personel alımı başlattı
Devlet Su İşleri (DSİ), Kastamonu Sulama Birliği'ndeki personel eksikliklerini gidermek amacıyla, KPSS şartı olmaksızın çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu’nun acı günü
Kastamonu Sağlık Müdürlüğü yapan şuan da Taşköprü İlçe Sağlık Müdürü olarak görevine devam eden Yüksel Kutlu’nun kayınpederleri, DSi 123.Bölge Müdürlüğü’nden emekli Recep Güney Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Umrede kalp krizi geçiren hemşehrimiz, hayatını kaybetti
Kastamonu’dan umre için gittiği kutsal topraklarda, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Kastamonu’da işsiz kalmayacak! Dev istihdam kapısı açıldı
Kastamonu’da 60 bin 645, Çankırı ilinde 57 bin 260 dekar, Çorum ilinde 24 bin 555 dekar alanı sulayacak Kızlaryolu Barajı tamamlandı. Bu proje ile 22 bin kişiye istihdam alanı oluşturulacak.
Asli kusurlu DSİ!..
Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybedenlerin yakınları tarafından açılan davada DSİ asli kusurlu, Bozkurt Belediyesi ise kusurlu bulundu. Selde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, DSİ ve Bozkurt Belediyesinin tazminatlarını ödemesini talep etti.
Kastamonu’daki afet TBMM’de
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, TBMM’de söz alarak; ilimizin sahil kısımlarında fırtına sebebiyle yaşanan zarar, alınan önlemler ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı…
İçme suyu sorunu çözüme kavuşuyor
Kastamonu Seydiler İlçesinde içme suyu sorunu nihai sonuca kavuşuyor.
Vali Dallı: "Orada bir problem var belli"
İnebolu Terminal Köprüsü, Vali Meftun Dallı başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) toplantısında bir kez daha gündeme geldi.
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
Şifre İstemeyen Güvenilir Takipçi & Beğeni Hizmetleri Sağlayıcısı Sosyalify
Sosyal medya platformlarına olan ilgi her geçen gün artmaktadır.
Kastamonu'ya can verecek yatırıma Kaymakam merceği
Tosya ilçesinde yapılan ve bölgeye can verecek olan Akbük Barajı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, yapımı devam eden Akbük sulama göletini yerinde inceledi.
DSİ Genel Müdürü'nden Kastamonu paylaşımı
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yapımı devam eden Akbük Barajı'nı paylaştı.
DSİ İlköğretim mezunu personel alacak
DSİ 24. bölge Müdürlüğüne personel alınacak! KPSS’siz en az ilköğretim mezunları başvurabilir…