Arama
Arama Sonuçları
Yok böyle bir artış!.. Kastamonu lezzeti çıldırdı
Kastamonu'nun coğrafi işaretli ürünleri arasında yer alan süt kuzusundan çıra kullanılarak yapılan meşhur Kuyu Kebabı bu sezon 1100-1500 liraya kadar çıkıyor. 2008-2024 yılları arasında Kuyu Kebabının artan fiyat listesini sizler için derledik.
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Meclis’te Kastamonu’nun sesi ikiye düştü!
Türkiye genelinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin en büyük kazananın konumundaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kastamonu’da da beklenenin çok üzerinde, yüzde 50’ya yakın bir oyla Kastamonu Belediyesi’nde zaferini ilan etti.
Polis ekipleri şok uygulama yaptı
Çorum'un Alaca ilçesinde yapılan şok uygulamada ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirildi, bir araç trafikten men edildi.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Kimseyi zehirleyemeden yakalandı
Düzce’de polis ekipleri kent merkezinde yaptığı çalışmada 1 kilo 95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Bartın’da sele karşı cam ile önlem
Bartın’da sık sık yaşanan sel felaketlerini önlemek amacıyla Bartın Irmağı çevresinde camdan duvar örülüyor. Yaklaşık 5 tonluk baskıya dayanıklı 5 santimetre kalınlığındaki camların montajına başlandı.
Tüp patladı, yangında 1 kişi öldü
Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
Yokluk yıllarının hatırası: 58 yıllık defter öğrencileri şaşırtıyor
Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defteri hem yeni öğrencilere örnek oluyor hem de ilgi çekiyor.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Türk Basını, katledilen Filistinli meslektaşlarının sesini duyuruyor
Dünya, 6 Ekim 2023 tarihinden bu yana tarih boyunca görülmemiş büyük bir katliam ve soykırıma şahitlik ediyor.
Kastamonuspor, 'Zafer'e uğurlandı...
Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.
Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım
Mardin’de beş milyona dolara mal olacak fabrikanın temel atma töreni Gazze’de devam eden saldırılardan dolayı sade bir törenle yapıldı.
Park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi öldü
Düzce'de, bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
İtfaiyeciler, elektrikli araçların karışabileceği kazalara tatbikatlarla hazırlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal: "Teknolojiye ayak uydurmaya çalışarak bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz"
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
"Buna acil çözüm getirilmesi gerekiyor"
İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği, ülkemizin engin sanatına değer katan ve yok olmakla karşı karşıya kalan mesleklerin nesillerce aktarılabilmesi adına harekete geçti.
Dünya mirasımızın, minikler bile farkında...
UNESCO Dünya Miras Komitesi tarafından Kastamonu’nun Kasaba köyünde yer alan Mahmutbey Camii'nin Dünya Mirası Listesi'ne alınması şehirde büyük sevinçle karşılandı. çivisiz Cami olarak bilinen Mahmut Bey Cami'nin minik misafiri dünya mirası olan camiyi bakın nasıl anlattı...
Izoprosis ürünleri, Uzunlar farkı ile Kastamonu’da…
Kastamonu’da inşaat sektörünün, özellikle de yalıtım/izolasyon alanında en önemli tedarikçilerinden olan Uzunlar Ltd. Şti., bünyesine yeni aldığı ‘Izoproris’ marka ürünleriyle sektörün ihtiyaçlarını karşılamada bir adım daha attı.
84 milyon Rabia'yla birlikte ağladı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi: Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi herkesi ağlattı...
“Aracınızın hem güzellik merkezi hem doktoru”
GMP Garage isimli işletme sahibi Gökhan Mehmet Parlakoğlu “burada dünya markalarının birleştiği ürünler ve tecrübemizle aracınıza güzellik bakımı ve doktoru gibi muayne ediyoruz.” Dedi.
Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”
Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.
RTÜK ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çocuk ve Aile Dostu Yapımları Ödüllendirmek İçin Düğmeye Bastı
Üst Kurul ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın işbirliğindeki ödül projesinin duyurusu yayımlandı. 30 Eylül’e kadar yapılacak başvurular neticesinde yaklaşık 16 milyon TL teşvik dağıtılacak.