Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
Milletvekillerinden selzede ilçelere ziyaret
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, sel afeti dolayısıyla zarar gören ilçeleri ziyaret etti.
Mücadele var gol yok: 0-0
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligin 35’inci haftasında Kırklarelispor’u sahasında konuk etti.Müsabakada rakibine oranla daha iyi oynayan taraf GMG Kastamonuspor olsa da maçta gol sesi çıkmadı taraflar sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.
"Bu şehir hak ettiğini alacak"
Gündem Medya Haber'in konuğu olan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin açıklamasında; "Sana söz Kastamonu. Bu şehir hak ettiğini alacak. Kastamonu kendi memleketine doyan, üreten, gururlanan bir şehir olacak” dedi.
Azdavay'da TOKİ konutları tamamlandı, kura Mayıs'ta
Azdavay ilçesinde 140 daireli TOKİ konutları tamamlandı. Konutların çevre düzenlemesinde ise sona gelindi.
‘14 Mayıs’ta tabi ki milli iradeyi destekleyeceğiz’
Memur-Sen İl Divan Toplantısı, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın katılımıyla Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yıldız’ın yanı sıra; AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 1. Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ile yöneticileri katıldı.
KÜ’de “Dünden Bugüne Kastamonulu Kadın” konulu panel
Kastamonu Üniversitesi’nde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih bölümü tarafından “Dünden Bugüne Kastamonulu Kadın “konulu panel 26 Nisan 2023 tarihinde online gerçekleşti. Youtube üzerinden gerçekleşen paneli çok sayıda izleyici canlı yayında takip etti.
99 yıllık rekabet 1924’te Taksim’de başladı
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 353. randevu... İki takım arasındaki 99 yıllık rekabette Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı galibiyetlerde 125-113, gol sayılarında da 492-460 üstünlüğü bulunuyor. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasındaki derbide bu akşam karşılaşacak Beşiktaş ile Galatasaray, tarihlerinde 353. kez birbirine rakip olacak.
AK Parti'nin Büyük Ankara Mitingi bugün yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. Başkent Millet Bahçesi'ndeki miting öncesi hazırlıklar büyük oranda tamamlandı.
Süper Lig'de yarı final eşleşmeleri belli oldu
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off yarı finalindeki rakibi belli oldu.
3.5 büyüklüğünde deprem
Düzce Merkez’de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Togg servis noktaları belli oldu
Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Türkiye genelindeki servis noktalarını paylaştı.
Kastamonu Belediyespor, yarı finale yükseldi
Kadınlar Hentbol Süper Ligi Play-off Turu ikinci karşılaşmasında Kastamonu Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü 40-35 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Belediyespor, yarı final için sahada
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, play-off çeyrek final ikinci maçında Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek
Gazi’de prestij maçı
GMG KASTAMONUSPOR, YARIN KENDİ SAHASINDA KIRKLARELİSPOR’U AĞIRLAYACAK
Maçın hakemi Neslihan Muratdağı
GMG Kastamonuspor ile Kırklarelispor arasında oynanacak müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Neslihan Muratdağı yönetecek.
Asya SK’da isim ve logo değişikliği
Faaliyetlerine 2018 yılında başlayan kulüp, yeni bir logo ve isimle yola devam edeceklerini açıkladı
Doğa GSK yarı finallerde
Doğa Gençlik ve Spor Kulübü, yarı finallerde de ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Örnek, KSK maçında forma giyemeyecek
Mert Örnek, 35’inci haftadaki Etimesgut Belediyespor ve 36’ncı haftadaki GMG Kastamonuspor maçında forma giyemeyecek.
Araç muayenesinde yeni dönem
Türkiye'deki araç sahiplerine yönelik çevre dostu hizmet sunmak amacıyla araç muayene raporları dijital ortama taşınıyor. Raporlar kısa mesaj veya e-posta yoluyla gönderileceği gibi raporun özetine e-Devlet Kapısı'ndaki "Araçlarım" sekmesinden de ulaşabilecek.
Esenyurt Belediye Başkanı: ‘Kastamonu, Dünya’nın en güzel yerlerinden birisi’
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt; “Bu sistemi değiştirecek, dönüştürecek bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var.
Yağlı Güreşlerde VAR sistemi başlıyor
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek "Muratpaşa Belediyesi Yağlı Güreşleri"nde Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi uygulanacak.
Kastamonu Gücü’nün ilk yarı karnesi…
Kadınlar Futbol 2’nci Ligi C grubunda ilimizi temsil eden kadın futbol takımı Kastamonu Gücü SK, ligin ilk devresini oynadığı 6 karşılaşmadan 9 puan çıkararak tamamladı.
Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na destek kararı
Emek ve Özgürlük İttifakı,14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.
Değirmenci Arnavutluk’ta
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kick-boks sporcusu Serap Değirmenci 30 Nisan’da Arnavutluk’ta düzenlenecek olan Profesyonel K-1 Galasında Arnavut rakibi Mira Nazaj ile maça çıkacak.
Doğa GSK yarı finallerde
İlimiz ev sahipliğinde düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Grup müsabakalarında mücadele eden Kastamonu Doğa Gençlik ve Spor Kulübü yarı finallerde de ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Altın Kızlar’da hedef galibiyet
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, play-off çeyrek final ikinci maçının hazırlıklarını Antrenör İbrahim Belet ve ekibinin koordinesinde sürdürüyor.
Türk uçağına Sudan'da ateş açıldı
Çatışmaların devam ettiği Sudan'da mahsur kalan Türk vatandaşlarını tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağına hafif silahla ateş açıldı. Çatışmaların devam ettiği Sudan'dan aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülke karadan Etiyopya ve Mısır, denizden ise Port Sudan Limanı üzerinden ve hava yoluyla vatandaşlarını tahliye etmeye devam ediyor.
KSK U17 Takımı, Fethiye’ye kaybetti
Bölgesel Gelişim Ligi’nde şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan GMG Kastamonuspor U17 takımı Türkiye Şampiyonası eleme maçında Kırşehir’de karşılaştığı Fethiyespor U17 takımına kaybetti.
‘Para kazanalım, zaman geçirelim diye gelmedik’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi İsmail Dikmenli Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
Özel İdare KHS sezonu 9. sırada tamamladı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci grupta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, 2022-2023 sezonunu oynadığı 26 maç sonunda 40 puan toplayarak 9’uncu sırada tamamladı.