Mücadele var gol yok: 0-0;

Mücadele var gol yok: 0-0

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligin 35’inci haftasında Kırklarelispor’u sahasında konuk etti.Müsabakada rakibine oranla daha iyi oynayan taraf GMG Kastamonuspor olsa da maçta gol sesi çıkmadı taraflar sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı....

Ağırlıklı genç ve daha az forma giyen oyunculardan oluşan bir kadroyla sahaya çıkan kırmızı siyahlılar, kalesinde 0’a yakın pozisyon verirken, girdiği net pozisyonlardan faydalanamadı. Bir topu da direkten dönen temsilcimiz golü bulamayınca sahasında 1 puana razı oldu. GMG Kastamonuspor bu beraberliğin ardından puanını 39’a yükseltti. Konuk Kırklarelispor ise bu beraberlik sonrasında 45 puana yükseldi. Sezonun geri kalanında herhangi iddiası bulunmayan bu iki takımın maçında saha içi mücadele vardı fakat gol sesi çıkmadı.

GMG Kastamonuspor, ligde gelecek hafta ise sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek. Bu müsabaka 7 Mayıs Pazar günü Gazi Stadı’nda oynanacak.

ALPTEKİN KAPTAN

GMG Kastamonuspor’un genç yeteneği Alptekin Çaylı bu müsabakada sahaya kaptan olarak çıktı. 19 yaşındaki genç futbolcu 90 dakika sahada kalırken kırmızı siyahlı forma ile ilk kez kaptanlık deneyimi yaşadı.

BİLAL SOYLU İLK KEZ

GMG Kastamonuspor’un U19 takımından A takıma kattığı isimlerden olan Bilal Soylu kariyerindeki ilk profesyonel maçına çıktı. Teknik Direktör Levent Eriş tarafından 81’inci dakikada oyuna dahil olan Soylu, ekstra zaman ile birlikte 15 dakika sahada kaldı ve kariyerinin ilk resmi profesyonel maçını oynadı.

EMİR SAKATLANDI

Geçtiğimiz haftalarda Karacabey Belediyespor müsabakasında ilk kez profesyonel olan yine u19 takımından A takıma yükselen Emir Açıkgöz, yalnızca 9 dakika sahada kalabildi. Maçın 58’inci dakikasında oyuna dahil olan Emir, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında 67’de sakatlanarak yerini Bertu’ya bıraktı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum