Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
Ramazan'da sağlıksız gıdaya geçit yok
Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri tarafından, gıda ürünlerine yönelik yapılan denetimler Ramazan ayında da devam ediyor.
Asgari ücrette 3 farklı seçenek masada!
Kuruşu kuruşuna hesaplandı Asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılacağının açıklanmasının ardından çalışanlar gözünü zam oranına çevirdi. Asgari ücret zammına ilişkin masada 3 farklı seçenek bulunuyor.
İndirim 2 ay daha devam edecek
Kastamonu'da DeFacto mağazasının yapmış olduğu yüzde 50 indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Hurma çekirdeklerini sakın çöpe atmayın!
Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi olan hurma tam bir lif kaynağıdır.
Vergi affı paketi yasalaştı!
BAĞ-KUR prim borcu silinen ancak silinen prim günlerini özellikle de emekli olmak için ihya etmek isteyen BAĞ-KUR'lular vergi affı yasasının yapılandırma imkanı sağlayıp sağlamadığını merak ediyor.
İkinci el araç piyasasında bahar hareketliliği
İkinci el araç piyasasında bahar hareketliliği yaşanıyor.
Akaryakıt fiyatlarında yeni zam!
Akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar araştırılıyor
Karadeniz’de ilk defa 'Balık Ağır Metal Birikim Haritası' hazırlandı
Giresun Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından ilk defa ‘Karadeniz Balık Ağır Metal Birikim Haritası” hazırlandı.
AK Partili başkanlardan ‘Atlı Turizm’e ziyaret
AK Partili ilçe belediye başkanları, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek’in ev sahipliğinde Azdavay’da bir araya geldi.
"Otizm, çalmadık kapı bırakmayacak"
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği çerçevesinde Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu’nda program düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz; " Otizm çığ gibi büyüyor. Çalmadık kapı bırakmayacak.
Kilosu 115’ten satılıyor
Gıda fiyatlarındaki artış vatandaşların gündemindeki yerini koruyor. En dikkat çekici fiyat artışları ise Kırmızı ette yaşandı. 22 mart tarihinde Et ve Süt Kurumu tarafından kırmızı ete yüzde 48 oranında zam getirilmişti. 135 liraya yükselen kırmızı etin kilo fiyatı yeni gelen indirimle birlikte 110 TL ‘ye düştü. Güncel et fiyatları ise şöyle; 1 kilo dana kıyma; 114 TL, dana kuşbaşı 125 TL.
Hurma yüzde 30 zamlandı
11 ayın sultanı olan Ramazan ayının gelişiyle, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan hurmanın fiyatları vatandaşlar tarafından merak edilen bir konu haline geldi.