Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da uyuşturucu operasyonu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
Motorcular, gençlik ateşini yaktı!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm Türkiye’de büyük bir heyecanla kutlanıyor. Bu yılın kutlamaları, Karabük’ten Kastamonu’ya, Kastamonu’dan Samsun’a unutulmaz bir bayrak değişimi töreniyle taçlandı.
Honsalar'da ilaçlama mesaisi!
Honsalar Mahallesi'nde evlere giren kertenkele ve haşarat için Muhtar Boyacı harekete geçti. Muhtar Boyacı2nın haber vermesi üzerine Kastamonu Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama yapıldı. 
Kastamonu Belediyesi'nde önemli görev değişiklikleri!
Kastamonu Belediyesi'nde bazı birimlerde görev değişiklikleri yaşandı.
Eski Bürokratlardan Dallı’ya ziyaret
Eski Bürokratlardan üç isim, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Haftaya Kastamonu’da ‘lezzet’ şöleni var
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türk Mutfağı Haftası, tüm Türkiye’de olduğu gibi bu yıl Kastamonu’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
KÜ Sivil Havacılık, hız kesmiyor!
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Kastamonu’ya şiddetli geliyor!
Mayıs ayını yarıladığımız bu günlerde vatandaşlar tarafından, havalar ne zaman ısınacak sorusu merak ediliyor.
Kastamonu'da emekli müdür, evine giderken hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dengesini kaybederek düşen 75 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Kastamonulu genç Türkiye şampiyonu oldu!
Daday Şehit Ümit Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören Yiğit Şişman Türkiye’de Muay Thai Şampiyonu oldu.
Orman Yangınlarına erken uyarı sistemi geliştirildi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, orman yangını tehlikesine karşı önceden önlem alınmasını sağlayan "Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi (MEUS)" geliştirildi.
Atatürk'ün doğduğu evden Samsun'a taşınan toprak Edirne'ye ulaştı
Ata toprağı 14 il ve 1350 kilometre yol kat edilerek 19 Mayıs'ta Samsun'a ulaştırılacak
Kastamonu dikkat geliyor!
Kastamonu için Meteoroloji AFAD ve Kastamonu Valiliği uyarı yapmıştı. Kuvvetli yağışın etkili olmasının beklendiği Kastamonu'da yoğun yağmur bulutu şehir merkezine ilerliyor.
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
İŞKUR'dan engelli bireylere iş desteği!
İŞKUR, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, onların da toplumun birer parçası olduğunu, toplum hayatından eşit ve üretken birer birey olmaları için çalışma hayatına kazandırmak amacıyla engelliler haftası kapsamında İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda engelli öğrenciler ve ailelerine yönelik etkinlik düzenledi.
Karadeniz derbisi heyecanı; Kastamonu-Samsun…
Futbol Şampiyonası Bölge Grup Maçları finali, Samsun’da düzenlenecek. Samsun’da düzenlenecek olan maçta, Kastamonu ve Samsun karşı karşıya gelecek.
Kastamonu Polisi, okul çevrelerinde kuş uçurtmuyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk ve gençlerin zararlı kişi ve alışkanlıklardan korunması amacıyla okul çevrelerinde sıkı önlemler alıyor.
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
Yunuslar iş başında!
Kastamonu’da Yunus ekipleri, yaptığı üst aramasında ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kurban Bayramı öncesi, ilçeye güzel haber!
18 Nisan tarihinde şap hastalığı sebebiyle kapatılan Tosya Hayvan Pazarının, bu hafta açılacağı öğrenildi.
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Meteoroloji'den 4 gün uyarısı! Kastamonu'da hava nasıl?
Meteoroloji'den 34 il için son dakika uyarısı! Bu 4 güne dikkat: Sağanak yağmur etkili olacak
Gümbür gümbür geliyor!
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nün gençleştirme çalışması yaptığı kayın ormanlarında tohumlar yeşerdi. Bölge Müdürlüğü yeşillenen tohumları; ' Gençlik gümbür gümbür geliyor' sözleriyle paylaştı.