Arama
Arama Sonuçları
Kayıp ekonomistin köpeği 74 gün sonra eve döndü!
Balıkesir'in Gönen ilçesinde 74 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in doberman cinsi köpeği köye geri döndü.
Kayıp yaşlı adam ormanda ölü bulundu
25 Ağustos’ta kaybolan yaşlı adam, jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda ölü olarak bulundu.
Korhan Berzeg 2 aydır aranıyor
Balıkesir'in Gönen ilçesinde Doberman cinsi köpeğini 17 Haziran tarihinde yürüyüşe çıkardıktan sonra sırra kadem basan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, 2 aydır aranıyor. 240 kilometrelik bölgede aranan Berzeg'in izine hiç rastlanılmadı. Eşi Berzeg'i bulana 1 milyon lira ödül vereceğini açıklamasına rağmen yeni bir ihbar da gelmedi...
6 Şubat 2023... Asrın felaketinin üzerinden 6 ay geçti
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası binlerce can enkaz altında kaldı... Onlarla birlikte kurulan hayaller, binbir özenle kurulan yuvalar yerle bir oldu...
Kocaoğlanın jakuzi keyfi
ABD'de sıcaktan bunalan ayı, serinlemek için bir evin arka bahçesindeki jakuziye girdi. İhbarı alan polis, evin bahçesine geldiğinde ayıyı duvarın üzerinden ağaca doğru yönelmiş bir şekilde bulduklarını açıkladı.
113 farklı mutasyona sahip korkutan koronavirüs varyantı
Bilim insanlarına göre Asya'da bulunan yeni bir Covid varyantı, virüsün şimdiye kadarki en mutasyona uğramış versiyonu.
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Kayıp bekçi, her yerde aranıyor
Amasya’dan gelerek Kastamonu’nun Küre ilçesinde kaybolan ve kendisinden haber alınamayan bekçinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor.
Kayıp bekçi, her yerde aranıyor
İNTİHAR NOTU BIRAKIP SIRRA KADEM BASTI
19 yaşındaki genç gölette boğuldu
Yangın söndürme göletine giren 19 yaşındaki genç boğuldu.
Taşköprü’de elbiselerini bırakıp giden şahsın cansız bedenine ulaşıldı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde elbiseleri köprü üzerinde bulunan M.Y. isimli şahsın JAK (Jandarma Komando Arama Kurtarma) Timi tarafından cansız bedenine ulaşıldı.
Tüm zamanların tartışmasız en iyi 6 yabancı komedi filmi
Bu komediler kesinlikle ruhunuzu dinlendirecek ve onlarca yıldır zamanın sınavından geçmiştir.
‘Asıl anketi millet yaptı’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sahte bir anket pazarı kuruldu.
Ot yiyerek hayatta kaldı
Pınarbaşı ilçesinde Ilgarini Mağarası'nı gezmek için geldiği milli parkta kaybolan bir kişi, 14 gün boyunca küçük bir mağarada geceyi geçirip, ormanda bulduğu otları yiyerek hayatta kaldı. Ulaştığı köydeki bir eve sığınarak kurtulan vatandaş, hastaneye kaldırıldı.
Gökyüzünde dehşet anları!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde kuvvetli rüzgarın etkisiyle sürüklenen ve kentin farklı noktalarına düşen 23 paraşütçüye ulaşıldı. 3 paraşütçüyü arama çalışmaları sürüyor.
110 personel, havadan ve karadan kayıp şahsı aramaya devam ediyor
Pınarbaşı ilçesi sınırlarındaki Küre Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan Ilgarini Mağarasını görmek için İstanbul’dan Kastamonu’ya gelen kafileden kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.
Milli parkta gizemli kayboluş
Pınarbaşı ilçesi sınırlarındaki Küre Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan Ilgarini Mağarasını görmek için İstanbul’dan Kastamonu’ya gelen kafileden bir kişi kayboldu.
Üniversiteden halka turizm eğitimi
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından "Yerel Halkın Turizm Bilincinin Geliştirilmesi ve Girişimcilik Kapasitesinin Artırılması Projesi" başlatıldı. Hazırlanan proje çerçevesinde Kastamonu ve ilçelerinden gönüllülere turizm konusunda eğitimler veriliyor.
‘Kastamonu’nun mayasında var’
Afet bölgesinde görevini tamamlayarak dönen AFAD ve JAK ekiplerini ziyaret eden Vali Avni Çakır; “Yardımlaşmak, Kastamonu insanının zaten geçmişinden beri gelen mayasında da var. Zaten en çok görevliyi en çok kamu personelini bizim göndermemiz lazım. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yaptık” dedi.
AFAD can kaybında son durumu açıkladı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 45 bin 89 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
Can kaybı 41 bin 20 kişiye yükseldi
AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 20 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından 6 bin 212 artçı sarsıntı meydana geldi. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybı 41 bin 20 oldu.
Depremlerde can kaybı 38 bin 44'e yükseldi
AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 38 bin 44 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Depremlerde can kaybı 20 bin 665'e yükseldi
Kahramanmaraş merkezli depremlerde 20 bin 665 hayatını kaybetti, 80 bin 88 kişi kurtarıldı. 92 bin 697 afetzede, bölgeden diğer illere tahliye edildi.
Depremlerde can kaybı 18 bin 342'ye yükseldi
Kahramanmaraş merkezli depremlerde saat 08.30 itibarıyla 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi yaralandı.
Kastamonu JAK Timi, Elbistan’da görev başında
Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına katılan JAK timleri, 71 saat sonra 12 yaşındaki çocuğu enkazın altından sağ olarak çıkarttı.
Depremlerde can kaybı 12 bin 873'e yükseldi
AFAD, saat 07.45 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 12 bin 873 kişinin hayatını kaybettiğini, 62 bin 937 kişinin yaralandığını belirtti.
Kastamonu’dan deprem bölgesine büyük destek
10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sebebiyle Kastamonu’dan bölgeye 46’sı komando olmak üzere 353 personel görevlendirildi.