Arama
Arama Sonuçları
Maden Ocağında İş Kazası: Detaylar haberde
Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Karadon Müessese Müdürlüğü’nde meydana gelen iş kazasında Veli S. isimli madenci yaralandı.
Kastamonulu taksici, hayatını kaybetti...
Kastamonulu taksici, hayatını kaybetti...
Kamuya KPSS'SİZ 2 bin işçi alımı; şartlar belli oldu
Kastamonu,Karabük,Zonguldak, Yenice... Batı Karadeniz'de bir çok ilden vatandaşlar başvurulabilecek...
TTK'ya 2 bin işçi alımında aranan şartlar belli oldu
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) alınacak 2 bin pano ayak üretim işçisi ilanı 15 Eylül 2023 tarih ve 32310 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.
TTK 2 bin işçi alıyor! Başvuru tarihi belli oldu
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin işçi alımı yapılacak. Alımlar; 500 kişinin Zonguldak, 400 kişinin Bartın ve 100 kişinin de Karabük'ün Yenice ilçesinden yapılacağı belirtildi. Peki TTK işçi alımı başvurusu ne zaman?
GMİS Genel Başkanı’ndan işçi alımına ilişkin açıklama
GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 2 bin işçi alımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’ya metan gazı ruhsatı verildi!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün, petrol hakkına müteallik kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
13 yıl sonra acılar tazelendi
Zonguldak'ta 13 yıl önce meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden 30 madenci, olayın yaşandığı maden ocağında dualarla anıldı.
Madenciler toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde taleplerinin karşılanmasını istedi
Zonguldak'ta maden işçileri, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde taleplerinin karşılanmasına yönelik açıklamada bulundu.
Kastamonu’dan TTKG’ya ‘Metan Gazı’ başvurusu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, doğudaki dört il için 15 sahada petrol arama ruhsatı verirken; aralarında Kastamonu’nun da olduğu üç il ise metan gazı işletme ruhsatı için kuruma müracaatta bulundu.
Kömür yardımı yapılacak
Seçimlere 15 gün kala ihtiyaç sahiplerine 'kömür yardımı' yapılacak.
Müdür yardımcısına tahliye kararı
8 SANIĞIN YARGILANDIĞI MADEN FACİASI DAVASI DEVAM EDİYOR
Maden faciasının davası başlıyor
22 EKİM 2022’DEKİ GRİZU PATLAMASINDA 43 MADENCİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
"TTK'ya bin işçi alınacak"
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımı yapılacağını açıkladı.
"Enerjide en önemli husus tam bağımsızlık"
Bakan Fatih Dönmez, yerin 173 metre altında maden işçileriyle iftar yaptı. Enerjide dışa bağımlılığı tersine çevirmeye başladıklarını belirterek, "Ayın 20'sinde doğalgazı da karada Filyos doğalgaz işleme tesislerinde buluşturacağız" dedi.
TKİ ve TTK tüm madencilerini afet bölgesine yönlendirdi
Türkiye Kömür İşletmeleri, Türkiye Taşkömürü Kurumu ve alt şirketleri üretime ara vererek madencilerini deprem bölgesindeki çalışmalara yönlendirdi. Halihazırda 9 bin 782 madenci bölgedeki çalışmalara destek olmayı sürdürüyor.
Miting için hazırlanan kumanyalar, Bartın’a gönderildi
Türk Eczacılar Birliği (TEB) tarafından, dün Ankara’da düzenlenecek olan Büyük Eczacı Mitingi, Bartın Amasra’daki maden faciasının ardından ertelendi. Miting için hazırlanan 60 bin kumanya ise, maden faciasının yaşandığı Bartın’daki yetkililere ulaştırılmak üzere Ankara Valiliğine teslim edildi.
Bartın’da acı gün
Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen grizu patlamasında yakınları bulunanlar, Bartın Devlet Hastanesi’nde bekleyişini sürdürüyor.
TTK, metan ruhsatını Baykallar’a devretti
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne (MAPEG), TTK’nın Kastamonu’daki metan gazı işletme ruhsatının Baykallar Ltd. Şti.’ne devrini onayladı. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Pınarbaşı ve Azdavay ilçelerinde sahip olduğu, MEGİR/TTK/K/E30-c1, d2 numaralı metan gazı işletme ruhsatındaki yüzde 100 hissesini, Baykallar Madencilik Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne devretti.