Kamuya KPSS'SİZ 2 bin işçi alımı; şartlar belli oldu;

Kamuya KPSS'SİZ 2 bin işçi alımı; şartlar belli oldu

Kastamonu,Karabük,Zonguldak, Yenice... Batı Karadeniz'de bir çok ilden vatandaşlar başvurulabilecek......

Kastamonu’nun komşularında TTK tarafından işçi alımı yapılacak. Karabük, Bartın ve Zonguldak’ta toplam 2 bin kişi iş sahibi olacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2 bin işçi alımı için ilan açtı. TTK'nın personel alımı ilanının hangi kentleri kapsadığı ve aranan şartlar belli oldu.

Zonguldak ilinden 1500, Bartın ilinden 400 ve Karabük ili Yenice ilçesinden 100 olmak üzere gruplu toplam 2000 yeraltı “pano-ayak üretim işçisi” alınacaktır

TTK İŞÇİ ALIMI İÇİN ŞARTLAR NELER, NASIL BAŞVURULUR?

Söz konusu ilan kapsamında adayların başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, en az ilkokul mezunu ve başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 32 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Adayların, iş için başvuru yaptıkları ilde ikamet etmeleri şartı aranıyor. Başvuruların Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü üzerinden yapılacağını duyuruldu.

TTK işçi alımı ne zaman belli olacak?

Başvuruların 25 - 29 Eylül tarihlerinde kabul edileceği alımlar için 13 Ekim Cuma günü Zonguldak'ta, 20 Ekim Cuma günü Bartın ve Karabük'te kura gerçekleştirilecek. Noter kurası sonucu asıl olarak belirlenen adaylardan gerekli şartları sağlayamayanlar yerine sırasıyla yedek adaylar çağırılacak.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum