Cici attı KSK kazandı;

Cici attı KSK kazandı

TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, deplasmanda yedinci hafta müsabakasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi ve temsilcimiz müsabakadan 0-1 galip ayrıldı. 66’ncı dakikada Metincan Cici’nin attığı gol ile kırmızı siyahlılar deplasmanda Ankara Demirspor’u 0-1 mağlup etti....

Kırmızı siyahlı temsilcimiz deplasmanda üç puana ulaşarak 5 maçlık deplasmanda kazanamama serisine son verdi. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi. Kastamonuspor’un golü 66’ncı dakikada Metincan Cici’den geldi. Ümit Karan yönetiminde beşinci maçına çıkan GMG Kastamonuspor, bu maçın ardından puanını 20’ye yükseltti. Ankara Demirspor ise bu maçın ardından puanını 27 puanda kaldı ve sahasında ilk kez maç kaybetti.

Kırmızı-siyahlı temsilcimiz bu sonuçla dört maçtır deplasmanda alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından seriye son verdi. Ankara Demirspor’da bu sezon ilk kez sahasında sahadan mağlup ayrıldı.

GMG Kastamonuspor bu skorla Ümit Karan önderliğinde çıktığı üçüncü deplasman maçında ilk galibiyetini aldı. Kırmızı siyahlılar ligde 18’nci hafta karşılaşmasında Kocaelispor ile Gazi Stadı’nda karşılaşacak, müsabaka 11 Aralık Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

ÜMİT KARAN İLE DEPLASMANDA İLK GALİBİYET

Kırmızı siyahlı temsilcimiz, Teknik Direktör Ümit Karan ile 5’ncİ maçına çıkarken bu maçların ikisini kaybetti, üçünü kazanmayı bildi. Genç teknik adamın Kastamonuspor’u, iç sahadaki iki mübakasını kazanırken deplasmanda oynanan ilk iki maçtan sahadan da yenik ayrılmıştı bu maçın ardından bu da kırılmış oldu.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum