Özel İdare moral tazeledi;

Özel İdare moral tazeledi

Vali Avni Çakır, İl Özel İdare KHS’yi moral amaçlı Ilgaz Yurduntepe’de yemek organizasyonunda ağırladı.Gerçekleştirilen programa, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Zafer Özden, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı Nida Sinsi ile İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ve yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yemekte konuşan Vali Avni Çakır, son iki haftadır takımdaki form düşüklüğü ve puan kayıplarına dikkat çekerek teknik heyet ve futbolculara hem moral verdi hem de uyardı....


ÇAKIR:“SİZLERDEN SKOR DEĞİL SPORTİF BAŞARI İSTİYORUZ”

Vali Avni Çakır yaptığı konuşmada; Lig bilindiği gibi uzun bir maraton, bu süreçte yenmek ve yenilmekte var. Geride bıraktığımız maçlara bakacak olursak çok güzel, keyif veren etkili bir oyunumuz vardı. Tüm şehir gibi ben de sizleri keyifle izliyordum. Ancak son iki haftada takımımız çok kolay puan kaybetmeye başladı. O kaybedilen puanlar olmasa bugün liderliğinizi kutluyor olacaktık. Sizlerden skor değil sportif başarı istiyoruz. Yenilebiliriz de berabere de kalabiliriz ama maçı izleyen taraftar ya da rakip takım seyircisi 90 dakika bittiğinde şunu diyebilmeli; ‘Özel İdarenin mücadelesi görülmeye değerdi.’ Bundan sonraki maçlarda bu mücadeleyi sizlerden bekliyorum” şeklinde konuştu.

SİNSİ:“ GÜZEL SONUÇLAR ALMAK İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERMEK İSTİYORUM”

Başkan Nida Sinsi ise konuşmasında şunları söyledi: “Sayın valimiz başta olmak üzere bizlere destek veren herkese öncelikle teşekkür ediyoruz. Lig başladığından bu yana bizlere sonuna kadar güvenen sayın valimize her türlü ortamda yalnız bırakmayan destekleyen kurumumuz personeline, taraftarlarımıza bundan sonra daha güzel maçlarda daha güzel sonuçlar almak için tüm gücümüzle çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum. Biz bir aileyiz ve ailemiz adına bunun sözünü veriyorum.”

OKUMUŞ: “GÜVENLERİ BOŞA ÇIKARMAMAK İÇİN CANLA BAŞLA GAYRET EDECEĞİZ”

Özel İdare Kh Spor Teknik direktörü Mesut Okumuş ise, “Bizler teknik heyet ve futbolcularımız olarak bugüne kadar sayın valimizin ve başkanımızın desteklerini, güvenlerini boşa çıkarmamak için canla başla gayret edeceğiz. Formamızı, yeşil sahaları terimizle ıslatıp, son düdük çalıncaya kadar da mücadeleyi asla bırakmayacağız. Bu konuda futbolcularım ve bizler söz veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

YEMEK SONRASI BAŞKAN’A SÜRPRİZ PASTA

Özel İdare KH Spor Başkanı Nida Sinsi'ye futbolculardan doğum günü pastası sürprizi gerçekleştirildi. Vali Avni Çakır tarafından moral yemeği verilen yemeğin ardından sürpriz bir doğum günü yaşandı. Futbolcular tarafından organize edilen sürpriz doğum gününde pastayı, takım kaptanları Abdülkadir ve Gökhan tarafından verildi. Çok şaşıran ve mutlu olduğunu dile getiren Başkan Nida Sinsi pastasındaki mumları üflerken dileğinin ne olduğunu herkesin bildiğini söylemeyi ihmal etmedi. Son olarak takım kaptanı Gökhan Yaman Başkan Sinsi’ye hediye olarak bir Fenerbahçe forması hediye etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum